Sammuttaako Vantaa Ducks Karelian Hurmoksen hurlumhei-hurmoksen?

Sammuttaako Vantaa Ducks Karelian Hurmoksen hurlumhei-hurmoksen?

Lentopallon Mestaruusliigassa kohtaavat perjantaina 13.11. yhden voiton kairanneet joukkueet. Vantaa Ducks isännöi Karelian Hurmosta Lumo-hallissa. Ottelu alkaa kello 18.30. Ankoilla on tilillä 7 sarjapistettä ja Pohjois-Karjalan ylpeydellä 4. Hurmos kesytti sunnuntaina Loimun komeasti erin 3 – 0. Vantaa Ducks on myös ottanut ainoan voittonsa Raision lippulaivasta. Ankkojen loput neljä pistettä ovat tulleet viisieräisistä väännöistä Hurrikaania, Akaa Volleyta ja VaLePaa vastaan. Yksikään viisieräinen ei ole vielä kääntynyt ankkojen voitoksi. Hurmokselta saattoi aueta ketsuppipullon suulta tukos Loimun kaatamisen yhteydessä. Mestaruusliigan nuorimman valmentajan Matti Alatalon joukkue tulee Vantaan Korsoon itsetuntoa ja voitontahtoa puhkuen.

Matti Alatalo siirtyi Hurmoksen peräsimeen VaLePan kakkosvalmentajan paikalta. Alatalo on aloittanut lentopallon 8-vuotiaana Napapiirin Palloketuissa. Hän on myös hyvä soittamaan rumpuja. Tämä asettaa ankkojen ykköskannustajalle Marke Savolaiselle paineita palikoiden äärelle. Hurmoksen pelaajista Atte Rissanen ja Ville-Erik Tarkiainen ovat ankkojen faneille tuttuja. Molemmat haluavat varmasti näyttää entisille pelikavereille kaapin paikan. Ville Louhela on kovakätinen ratkaisija, jota ankkojen torjunta seuraa kuin tiikerihai laivaa. Lasse Jylhä ja Jere Heiskanen ovat ratkaisuasemassa, mikäli Hurmos haluaa viedä susirajalle pisteitä. Passari Tuomas Karjalainen on kokenut kapellimestari. Matti Alatalon mukana VaLePasta lähti Arttu Lehtimäki. Hän tarjoaa vahvan vaihtoehdon Tuomaksen mielitontille. Pohjois-Karjala tunnetaan vetovoimaisena ilon maakuntana. Legendaarinen Korson Vedon ja Vantaa Ducksin tiedottajavelho Esa Parviainenkin on vastannut Lieksan erämaan kosiskeluun myönteisesti. Mikäli Hurmos löytää heti ottelun alussa peli-ilonsa, niin Lumossa on tiedossa hikinen iltapuhde.

Vantaa Ducksin peräsimessä on huomattavasti Matti Alataloa kokeneempi valmentaja, Juho Rajala. Rajala ja ankat janoavat kauden toista voittoa. joten mitään ei perjantaina jätetä sattuman varaan. Sfinksimäinen Juho löytää tarvittaessa myös rauhoittavat otteet, mikäli peli äityy kaaoksen puolelle. Ankkajoukkueesta löytyy ratkaisijoita, mikäli vastaanotto saadaan toimimaan toivotulla tavalla. Hyökkäystehojakin löytyy ja hakkureiden lisäksi katse kääntyy yleispelaajiin. Mikäli nosto toimii, niin passari Väänänen ottaa varmasti tulitukea antamaan niin Carmodyn kuin Lehtosen. Sunnuntaina Sastamalan Vexve-areenalta ankat tiristivät jälleen yhden sarjapisteen mestariluokan VaLePalta. Siinä pelissä onnistujiin kuului hakkuri Joonas Jokela. joka on keikkunut Mestaruusliigan pistetilaston kärkipaikoilla. Saa nähdä missä vireessä Joonaksen pajavasara on kotisalissa. Ankkatorjunta on varmasti yksi painajaisten aihe, joka saattaa aiheuttaa torstain ja perjantain väliselle yölle hikisissä lakanoissa pyöriskelyä hurmoslaisille.

Huippulentopallo on parasta paikan päällä turvallisissa olosuhteissa

Vantaa Korson Lumo-halliin voidaan turvallisesti päästää n. 300 katsojaa eli n. kolmasosa katsomokapasiteetista. Kannustamme kannattajiamme tulemaan turvalliseen ottelutapahtumaamme nauttimaan huippulentopallosta paikan päällä. Nyt jos koskaan tarvitaan katsojien tuki niin pelaajien kannustamiseen kuin seuran talouteen. Tervetuloa myös pääkaupunkiseudulla asuvat Hurmoksen kannattajat turvalliseen ottelutapahtumaamme.

Lippujen ostaminen

Lippu kannattaa ostaa ennakkoon https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks nettilippukaupastamme. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä Lumo-hallin lipunmyynnissämme. Koronapandemian takia Lumo-hallin katsojakapasiteetin takia voimme käyttää vain n. kolmasosan kapasiteetista. Tämä takia olemme joutuneet myös rajoittamaan vapaakorttilaisten sisäänpääsyä. Vapaakorttilaisille toimintaohjeet löytyvät sivuiltamme http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/vantaa-ducks-rajoittaa-vapaakorttilaisten-maaraa-kotiotteluissa/ . Kannattaa tulla hyvissä ajoissa ennen ottelen alkua paikalle.

Ottelutapahtumamme turvallisuus

Ottelutapahtumaamme koskevan turvallisuusohjeen on hyväksynyt Vantaa tartuntataudeista vastaava lääkäri. Ohjeeseen kannattaa tutustua etukäteen sivuillamme http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/katsojille-turvallinen-ottelutapahtuma-on-yksi-vantaa-ducksin-kauden-paatavoitteista/ . Vantaa Ducks suosittelee kannattajilleen kasvomaskien käyttöä ottelutapahtuman ajan. Lentopalloliiton tiedote maskien käytöstä annettiin 9.10.2020 https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2020/10/tarkennuksia-koronaohjeistuksiin-yhteistyossa-suurimpien-joukkuelajien-kanssa-maskien-edellyttamiseen-tarkennusta.html

Tervetuloa jännittämään Lumoon ja kannustamaan ankkoja. Koronapandemian takia kahvion yhteydessä ei ole haastattelupistettä. Valmentajien ennakkohaastattelua ei ole. Lehdistötilaisuus pidetään pelin jälkeen, josta lähetetään Facebook-livelähetys. Turvallisuusohjeen mukaisesti muistutamme, että katsojilla ei ole pääsyä kentälle eikä pelaajilla katsomoalueelle.

Seuraava peli on jälleen kotipeli. Maanantaina 23.11. Lumo-halliin vieraaksi tulee liigan kokeneimman valmentajan Jukka ”Jere” Tuovisen luotsaama Lakkapää.com tirolilaistyyppisissä peliasuissaan.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.