Pasi Hyvärinen jatkaa Vantaa Ducksissa

Lentopalloilun Mestaruusliigassa tulevan kauden runkosarjassa neljän parhaan joukkoon tähtäävän Vantaa Ducksin joukkue alkaa nyt olla lähes valmis. Liigan päävalmentajat valitsivat viime kauden tähtiseitsikkoon liberoksi ansaitusti Pasi Hyvärisen. Pasi tuli kesken viime kauden ankkamiehistöön ja jatkaa tulevalla kaudella Ducksin miehistössä. ”Viime kausi oli mahtava ankkalaumassa. Alkuun epäilytti, mutta päätös oli lopulta yksi elämäni parhaimpia”.

Pasi Hyvärinen on aloittanut peliuransa Mestaruusliigan tasolla Paterin paidassa ja ensimmäisessä ottelussa vastustajana oli juurikin Korson Veto. Maajoukkuetason liberolla on takanaan 95 maaottelua. Liigapeleistä on Hyvärisellä kokemusta Paterin, Muuramen Lentopallon, Saimaa Volleyn , Tiikereiden ja viime kaudelta Vantaa Ducksin riveissä. Mestaruusliigan allstarsiin Hyvärinen on valittu 2009, 2015 ja 2018. Kaudella 2014 – 2015 hän voitti uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden Tiikereiden paidassa.

Hyvärinen toimii Herttoniemen Yhteiskoulussa liikunnan ja terveystiedon opettajana. Pasi toteaa, ”että työn ja pelaamisen yhteen sovittaminen on onnistunut täydellisesti. Työnantajani ja seura ovat omalta osalta tukeneet paluutani Mestaruusliigaan. Kiitokset menevät Herttoniemen yhteiskoulun rehtorille Johanna Kalliolle, vararehtori Ari Leväniemelle ja työtovereilleni. Iso kiitos myös Vantaa Ducksille ja varsinkin Ari Koskenojalle”. Pasi odottaa tulevalta kaudelta suuria. ”Saan toteuttaa lapsuuden unelmaa ja lähteä pelaamaan yleispelaajana”.  Pasi toivottaakin kaikkia Lumon lauteille. Vantaa Ducksilla on hurjasti taistelua hihamiehien pelipaikoista tulevalla kaudella. Aiemmin on jo tehty sopimukset ankkaikoni Toni Kankaanpään kanssa. Brasilian Superliigasta tulee kovakätinen ja –pomppuinen Leo Jack. Myös taistelun ruumiillistuma, Atte Kyrölä, jatkaa. Lisäksi kentälle janoavat lahjakkaat nuoret, syöttöspesialistina tunnettu Kalle Kattelus ja torjuntahirmu Juho Kaunisto. Molemmat ovat valmiina laatikkoon, kun Tuomisen käsky käy. Upea kausi kerta kaikkiaan on tulossa.

Päävalmentaja Ismo Tuominen myhäilee tyytyväisenä Hyvärisen tulevan kauden sopimuksesta. ”Pasi tuo aina energiaa kentälle ja antaa nuoremmille pelaajille esimerkkiä, ettei ketään lähdetä kentälle kumartelemaan vaan kaikkia joukkueita lähdetään voittamaan. Tämä asenne näkyi viime kaudella esimerkiksi puolivälieriemme peleissä VaLePaa vastaan”. Hyvärisen motto on ”Mursulta” opittu ”Kysy itseltäsi, mikä on motivaatiosi harjoitteluun. Sen jälkeen älä mieti pitäisikö harjoitella enemmän vaan kysy ”Voitko harjoitella enemmän”. Siinä on elämänohjetta Pasin lisäksi koko ankkalaumalle. Liberolegenda Hyvärinen aikoo myös jatkaa kentällä kohtuullisen huonojen juttujen kertomista. Tämäkin pitää osaltaan ankkojen pelihuumoria yllä. Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja myhäilee jo tässä vaiheessa tyytyväisenä.  Ankkalauma on kaikkien aikojen iskussa ja valmiina täyttämään seuran asettaman tavoitteen.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.