Pasi Hyvärinen jatkaa Vantaa Ducksissa

Pasi Hyvärinen jatkaa Vantaa Ducksissa

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kauden 2019 – 2020 Savossa aloittava Vantaa Ducks sai ilouutisia Savosta lähtöisin olevan Pasi Hyvärisen tehtyä kauden mittaisen jatkosopimuksen. Mestaruusliigan päävalmentajat ovat valinneet kauden tähtiseitsikkoon liberoksi ansaitusti Pasi Hyvärisen 2009, 2015 ja 2018. Pasi tuli 2017 – 2018 syyskauden päätteeksi ankkamiehistöön. Hyvärinen pelaa nyt jo kolmatta kauttaan ankkaväreissä. Hän on edelleen kiistatta pelipaikallaan Mestaruusliigan ehdotonta eliittiä.

Pasi Hyvärinen on aloittanut peliuransa Mestaruusliigan tasolla Paterin paidassa ja ensimmäisessä ottelussa vastustajana oli juurikin Korson Veto. Maajoukkuetason liberolla on takanaan 95 maaottelua. Liigapeleistä on Hyvärisellä kokemusta Paterin, Muuramen Lentopallon, Saimaa Volleyn , Tiikereiden ja viime kaudelta Vantaa Ducksin riveissä. Mestaruusliigan allstarsiin Hyvärinen on valittu 2009, 2015 ja 2018. Kaudella 2014 – 2015 hän voitti uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden Tiikereiden paidassa.

Pasi kommentoi tuoreeltaan sopimustaan: ”Hyvät fiilikset. Ducksin kanssa on aina päästy hyvään yhteisymmärrykseen yhteistyöstä. Eiköhän minulle paikka löydy joukkueesta. Joukkue on erittäin potentiaalinen, mutta viime kaudesta oppineena pyrin pitämään jalat maassa odotusten suhteen. Mennään peli kerrallaan eteenpäin. Pystymme varmasti parhaalla pelillä voittamaan joukkueen kuin joukkueen liigassa. Pelaajana tavoitteeni on pelata omalla parhaalla tasolla. Siitä olen vielä matkan päässä. Juhon valmennustyyli sopii mielestäni joukkueeseen hyvin. Mies jaksaa analysoida treenit ja pelit hyvin pitkälle. Jos analysointi siirtyy uusiin parempiin tuloksiin, niin voidaan odottaa joukkueelta paljon tällä kaudella”.

Vantaa Ducksin valmentaja Juho Rajala kommentoi Pasin sopimusta: ”Tietenkin tuon tason kaverin saaminen mukaan on iso juttu koko joukkueelle. Omalla osaamisellaan hän pystyy varmasti viemään meidän pelaamista taas askeleen eteenpäin. Valmentajan näkökulmasta Pasi on tietenkin vain yksi joukkueen jäsenistä, mutta minusta me saatiin mukaan myös mahtava tyyppi. Hyvärisen vahvuus on erityisesti se, ettei hänellä ole heikkouksia”.

Petteri Laurilan sopimusprintteri on jo haalenemassa, mutta tarvittaessa Petsku painaa vielä kauden aikana printterin on-nappulaa. Lauantaina 28.9. Vantaa Ducks aloittaa kautensa Vieremällä ja vastassa on Savo Volley.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged , .