Montenegrolainen ”Mörköhakkuri” Vantaa Ducksiin

Montenegrolainen ”Mörköhakkuri” Vantaa Ducksiin

Lentopalloilun Mestaruusliigassa pelaava Vantaa Ducks on tehnyt sopimuksen montenegrolaisen hakkurin Bojan Strugarin kanssa. Bojan on 203 cm pitkä eli hän on ”Mörkönä” tunnetun jääkiekkotaituri Marko Anttilan mitoissa. Bojanilla on valtava halu tappaa ratkaisevia palloja. Vasenkätisenä hakkurina Bojan on kova haaste vastustajien torjunnalle. Hän on 24 vuotias ja kotoisin Podgoricasta, Montenegron pääkaupungista.

Bojan on pelannut jo junioriajoista lähtien Montenegron maajoukkueessa ja kuluvallakin kaudella hän ollut maajoukkueen ringissä. Ammattilaisena hän on pelannut Romaniassa VCM LPS Piatra Neamtissa 2015 – 2016, Top Volley Latinassa Italiassa 2016 – 2017, MAS Niki Aiginioussa Kreikassa 2017 – 2018. Viime kauden hänen pelasi Montenegrossa Jedinstvo Bijelo Poljessa. Hänen yksi unelmistaan on edustaa Montenegron värejä todella tärkeässä kamppailussa. Vantaa Ducksin päävalmentaja Juho ”Juica” Rajala saa hakkurivahvistuksesta erittäin tärkeän palasen joukkueeseen.

Bojan Strugar aloitti 11-vuotiaana lentopalloilun. Jo 15 vuoden ikäisenä hän teki ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Buducnostin kanssa. Hänen hakkuri-idolinsa on jo pelaajauransa lopettanut Ivan Miljkovic. ”Olen oppinut paljon hänen pelejään katsoessa”. Isona tavoitteena hänellä on joku päivä pelata Mestareiden liigassa ja voittaa siinä mestaruus. ”Olen iloinen saadessani sopimuksen Vantaa Ducksiin. Odotan innolla kauden alkua. Hyvällä pelillä ja fiilingillä saavutamme pelaajien kanssa seuran tavoitteen olla runkosarjassa kahdeksan parhaan joukossa. Toivon meidän jokaiselle pelaajalle terveyttä läpi kauden. Meidän on myös tehtävä kovaa työtä jokaisessa harjoituksessa. Saan paljon passeja ratkaisupaikoissa. Hakkurina rakastan hyökkäämistä ja niiden päättämistä pisteen arvoisesti. Yksi suurista unelmistani on pelaajaurani aikana antaa takaisin perheelleni ne uhraukset, joita he ovat tehneet pelaajaurani hyväksi”.

”Mörköhakkuri” laskeutuu Suomeen tiistaina 17.9. ja aloittaa joukkueen kanssa yhteisharjoittelut keskiviikkona. Petteri Laurila on sopimuspajallaan loppusuoralla, kun Vantaa Ducksilla on nyt yksitoista sopimuspelaajaa.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka

Posted in Vantaa Ducks and tagged , .