Marko Määttänen Vantaa Ducksin vahvuuteen

Marko Määttänen Vantaa Ducksin vahvuuteen

Beach Volleyn SM-kisoissa elokuussa Jyväskylässä hopeaa veljensä Miron kanssa saavuttanut Marko Määttänen siirtyy Karhulan Veikoista Markolle jo tuttuun ankkaparveen. Marko siirtyi ensimmäisen kerran silloiseen Korson Vedon nimellä pelanneeseen liigajoukkueeseen talvella 2015. Marko on pelannut Karhulan Veikoissa hakkurina ja aiemmin KoVessa ja Ducksissa niin liberona kuin yleispelaajana.

Marko Määttänen on tärkeä palanen Juho Rajalan valmentamassa joukkueessa. Aiemmin on julkistettu Toni Kankaanpään, Kalle Katteluksen, Atte Kyrölän, Lauri Lehtosen, Michael Milsteinin, Alek Rastamon, Fowad Rezain, Antti Vallinin ja Joona Väänäsen sopimukset.

Marko aloitti lentopallon pelaamisen 8-vuotiaana. Opit ovat tulleet sujuvasti kotoa molempien vanhempien harrastaessa lentopalloa. Juniori-ikä sujui Espoon Lentiksessä, PuMassa ja KeiKassa. Marko tuli aikanaan ensimmäisen kerran Korson Vedon liigajoukkueeseen VanLen ykkössarjan joukkueesta. Nuoren Markon valmennuksesta ovat aikanaan vastanneet kovat tekijät Teuvo Nikkinen, Hannu Seppänen, Ari Kärkkäinen, Ilpo Ahl ja Jouko Lindberg sekä Oliver Taats.

Markosta on helppo tulla takaisin Vantaa Ducksiin, sillä suurin osa runkopelaajista on samoja kuin aiemmin. ”Vahvuuteni löytyvät tasaisuudesta. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana ja kamppailla kuusikkopaikasta. Uudesta valmentajasta on minulla positiivinen vaikutelma. Treeneissä on Juhon johdolla todella hyvää tekemistä. Joukkueena lähdemme heti kaudesta antamaan joka pelissä kaikkemme riippumatta ketä vastaan pelataan”.

Petteri Laurila jatkaa tavoitteellisesti ja sinnikkäästi pelaajasopimusten viimeistelyä, niin että koko ankkarosteri saadaan valmiiksi.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook ja Esa Parviainen

Posted in Vantaa Ducks and tagged , .