Kannattajien tuella kohti ensi kautta

Kannattajien tuella kohti ensi kautta

“Tavoitteena on lähteä suunnittelemaan tulevaa kautta niin, että taloudellinen toimintakyky säilyy”.Näin linjaa Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja seuran pyrkimystä siitä huolimatta, että kausi 2019-2020 jäi pahasti kesken.

Kesken jäänyt kausi tietää Korson Vedolle ja liigaseura Vantaa Ducksille noin 40 000 euron tappiot. Tämä johtuu pääosin pelaamatta jääneistä pudotuspeleistä ja niiden myötä saamatta jääneistä lipputuloista. Kevät oli ankoille nousujohteinen ja pudotuspelejä odotettiin innolla. “Meillä olisi ollut mahdollisuus ainakin kiusata runkosarjassa paremmin sijoittuneita joukkueita, tarkoitus oli pelata hyvät pudotuspelit”, Koskenoja sanoo.

Myös Korson Vedon iltapäiväkerho lapsille on koulujen sulkemisen jälkeen pyörinyt, vaikka osallistujamäärä on pudonnut neljännekseen normaaliin verrattuna. Tämäkin rasittaa osaltaan taloutta.

Kauden loppuminen juuri pudotuspelien kynnyksellä ei vaikeuta pelkästään Korson Vedon vaan myös hyvin monen muun seuran toimintaedellytyksiä. Koskenoja toivookin valtiovallalta taloudellista vastaantuloa, jotta seurojen olisi helpompi jatkaa toimintaansa pandemian loputtua. Mutta rahaa tarvitsevia seuroja on siinä tapauksessa paljon, eikä valtion mahdollinen tuki yksittäistä seuraa pelasta, hän tähdentää.

“Tässä vaiheessa kevättä meillä olisi myös neuvottelut ensi vuoden sponsorisopimuksista täydessä käynnissä. Nyt yrityksillä on omia murheita taloutensa tasapainottamisessa, eikä yritysten edustajien kanssa pääse neuvottelemaan.

Vaikka yleistilanne on synkkä tähtäin kuitenkin toiminnan jatkon turvaamisessa ja uskon luomisessa tulevaan. Korson Vedolle liigajoukkue on tärkeä, mutta Koskenoja alleviivaa, että myös urheilun ja liikunnan pyörittäminen muille ryhmille on merkittävä asia.

Seura on jo käynnistänyt kampanjan uusien kannatusjäsenten saamiseksi. Ruutu plus on siinä mukana tarjoten 50 ensimmäiselle uudelle jäsenelle kaksi kuukautta ilmaista katseluaikaa. Seuraavaksi on tarkoitus huutokaupata pelaajien pelipaitoja ja kerätä tämän kautta ensi kauden kassaa.“Meillä on muitakin ideoita, mutta näistä nyt lähdetään liikkeelle”, Koskenoja sanoo.

Kunhan ensi kausi on varmistettu myös kausikorttien myyntikampanja alkaa. Puheenjohtaja vetoaa nyt kaikkiin seuran jäseniin ja tukijoihin: “Täytyy uskoa tulevaan ja tukea toinen toisiamme”.

Kannatusjäsenyydestä ja kohta myös pelipaitojen huutokaupasta löydät lisää tietoa seuran kotisivuilta ja Facebookista.

Vantaa Ducks/ Tiedotus

Posted in Vantaa Ducks and tagged .