Kaislasaloton Loimu Vantaa Ducksin pihteihin

Kaislasaloton Loimu Vantaa Ducksin pihteihin

Lentopalloilun Mestaruusliiga jatkuu tiistaina 15.1. Vantaan Korson Lumo-hallissa klo 18.30. Vantaa Ducksin vieraaksi saapuu sarjassa viidentenä oleva legendaarinen oranssia tunnustava Raision Loimu. Joukkueet kohtasivat joulun jo kolkutellessa edellisen kerran ja silloin Loimu voitti selvästi 0 – 3. Vantaa Ducks kävi lauantaina Suomen Cupin välierätaiston VaLePa Sastamala Tamperetta vastaan, mutta cupin taival tyssäsi tällä kertaa tähän. Raision Loimun todellinen raateluun erikoistunut syömähammas, Samuli Kaislasalo, lähti alkuvuodesta Kreikkaan ammattilaiseksi. Mielenkiintoista nähdä kenet Loimun käskijä Christophe Achten laittaa hakkuriksi Samulin korvaajaksi. Achten ja ankkakäskijä Tuominen ovat ennakkohaastattelussa klo 18.00 kahvion viereisessä mediapisteessä. 

Loimun alkukausi on sujunut myönteisissä merkeissä. Joukkue on vankasti viidentenä. Alkukauden esitykset ovat olleet tasaisen varmoja. Hakkurin lähtö jättää ammottavan aukon raisiolaisten kuusikkoon. Kaislasalo on ollut hyökkäyksen tehopakkaus. Lisäksi syöttöpaikalta hän on tehny tuhoisaa jälkeä. Lisäksi hakkurihirmu on ollut hyvä puolustamaan ja torjumaan. Loimulla menee varmasti tovi jos kaksikin, kun peli jälleen asettuu uomiinsa. Loimussa katseet kääntyvät nyt Viktor Lindbergiin ja legendaariseen Ossi Rumpuseen. Keskikastin selkärangan muodostavat Tuomas Koppanen ja Pablo Kuzman, joka johtaa Mestaruusliigan torjuntatilastoa. Päävalmentaja Achten on tehnyt hyvää työtä Loimussa, joten joukkue lähtee tiistain otteluun edelleen ennakkosuosikkina. 

Vantaa Ducksilla lopullinen pelaava tehokuusikko hakee edelleen muotoaan. Hakkuri Macielin tilanne on edelleen lievästi sanottuna kryptinen. Karl Kulaotsille on nyt tarjolla sankarin rooli. Yleispelaajapuolella katseet kääntyvät Atte Kyrölään ja Toni Kankaanpäähän, ankkaikoniin. Libero Pasi Hyvärinen on niin vastaanotossa kuin puolustuksessa paljon vartijana. Keskipelaajista saadaan heti irti enemmän, kun vastaanotto saadaan toimimaan. Lassi Nurmisen ja Antti Vallinin potentiaali jää käyttämättä, jos Mikasa ei nouse pallojonglööri Akseli Lankisen taitaviin hyppysiin. Tiistaina saatetaan nähdä keskiosastolla farmijoukkueesta Karhulan Veikoista pomppukone Lauri Lehtonen. Lauri tuuraa Atte Rissasta, joka kuntoutuu pienen operaation jälkeen. Lauri kuuluu Lehtosten kuuluisaan lentopallosukuun ja on lentopalloveljesten Jukan ja Jannen serkku. Jukkahan on keskipelaajalegenda, joka pelaa Savo Volleyssa. Voitto mielessä ankat varmasti lähtevät peliin, sillä joukkueella on sopivasti sarjassa kirittävää. Toivottavasti koko jäljellä oleva ankkaparvi saadaan terveenä Lumon parketille taistelemaan äärimmäisen arvokkaista sarjapisteistä.

Loimun kohtaamisen jälkeen pelit jatkuvat lauantaina, kun todellisessa kuuden pisteen ottelussa vastaan asettuu Team Lakkapää. Peli pelataan kotikentällä Vantaan Korson Lumo-hallissa ja se alkaa klo 17.00.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.