Kaataako ankat Tiikerit sunnuntaina toisen kerrantällä kaudella?

Kaataako ankat Tiikerit sunnuntaina toisen kerran tällä kaudella?

 Lentopallon Mestaruusliigassa kohtaavat sunnuntainamolemmille joukkueille tärkeässä kamppailussa Vantaa Ducks ja Tiikerit. Noin kuukausi sitten ankkaparvi voitti Tiikerit selkeästi erin 3 – 0 Kokkolan Hollihaassa. Siitä voitosta lähti Ducksin kausi nousu-uralle, jota on hyvä jatkaa sunnuntaina 16.12. klo 17.00 alkavassa ottelussa. Ottelua voi hyvinkin kutsua ns. kuuden pisteen otteluksi. Voitolla Vantaa Ducks lähestyi uhkaavastiTiikereitä sarjataulukossa. Nyt Tiikerit on vantaalaisia edellä viisi sarjapistettä,mutta ankoilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Team Lakkapää on ankkoja edellä kahdeksan pistettä, mutta on pelannut neljä ottelua enemmän kuin Vantaa Ducks. Eli elämme jänniä aikoja. Lippuja otteluun voi ostaa ennakkoon osoitteesta: https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?source=etusivu&Tapahtuma_id=223

 Tiikerit katkaisi tiistaina viiden ottelun tappioputkensa voittamalla Team Lakkapään Kokkolassa erin 3 – 2. Varsinkin Ettasta Tiikereihin yleispelaajaksi siirtynyt Jiri Hänninen on nostanut tasoaan viime otteluissa. Hakkuri Edvarts Buivids on pistetilastoissa korkealla. Ankkojen torjunnalla on saatava molemmat pistetiikerit kuriin. Keskipelaaja Antti Leppälä on aina vaarallinen niin syöttöruudussa kuin takoessaan keskeltä Mikasaa parkettiin. Maajoukkueessakin viime kesänä pelannut nuori libero Niklas Breilin on lahjakas hihatiikeri. Päävalmentaja Mikko Keskisipilä on ensimmäistä kauttaan päävalmentajana ja janoaa varmasti revanssia sunnuntain väännöstä.

 Ankat ovat olleet viimeisen kuukauden nousukiidossa. VaLePaSastamala Tampere oli kuitenkin keskiviikkona liian kova voitettavaksi Tampereella pelatussa ottelussa. Isännät voittivat selkeästi 3 – 0. Maanantaina Suomen Cupin puolivälieräottelussa Vantaa Ducks kukisti Team Lakkapään ja eteni cupin välierään. Keskipelaaja Lassi Nurminen on palkittu kahdessa viimeisimmässä pelissä ankkojen parhaana. Vihdistä lentopallotaivaan tähdeksi ponnistanut Lassi alkaa olla elämänsä vedossa. Pasi Hyvärinen on viime ottelut ollut tasaisen varma nostohommissa, mutta myös puolustuksessa palloja on noussut hyvin passari Akseli Lankiselle. Suomen Cupin puolivälierässä kapteeni Toni Kankaanpää otti koko joukkueen reppuselkäänsä ja pelasi kauden parhaan pelinsä. Kun hakkuripeli vielä saadaan loksahtamaan, niin nousukiidot voivat muuttua todelliseksi voittoputkeksi. Edessä onkin Mestaruusliigassa peräti seitsemän kotiottelua reilun kuukauden sisällä, joten tässä kohdin eletään ankkojen kauden tärkeimpiä hetkiä.

Sunnuntaisen pelin jälkeen juhlitaan lähestyvää joulua perjantaina 21.12.2018 perjantaina kohtaamalla Raision Loimun. Ottelu alkaa klo18.30 ja silloin saapuu kovan luokan nimiä Samuli Kaislasalon johdolla Lumo-halliin. Ensi vuoden puolella loppiaisen aattona 5.1.2019 kohtaa Vantaa Ducks Hurrikaanin klo 17.00 alkavassa ottelussa. Kotiotteluissa on erinomainen tilaisuus ostaa joulun lahjahitti, kalenteri.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook                                       

Posted in Vantaa Ducks.