Hirmuinen Hurrikaani Vantaa Ducksin kotiavaukseen

Lentopalloilun Mestaruusliigassa runkosarjan kärkipaikkoja tavoitteleva Vantaa Ducks kohtaa sunnuntaina 14.10. Hurrikaanin. Ottelu alkaa klo 17.00. Lippuja voi ostaa myös ennakkoon osoitteesta: http://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks . Katsojien kannattaa tulla Vantaan Korson Lumo-halliin ajoissa viihtymään ja virittäytymään. Kello 16.30 kahvion tiloissa kuullaan joukkueiden tunnelmat ennen ottelua. Ottelun jälkeen on samassa paikassa lehdistötilaisuus, jossa kuullaan molempien joukkueiden parhaiden pelaajien sekä päävalmentajien kommentit.

Loimaan ylpeys, Hurrikaani, on ollut kauden alussa hirmuvedossa. Joukkue on täynnä kokeneita ja taitavia pelaajia. Päävalmentajaksi tälle kaudelle tullut Jussi Heino on valmennuksellisesti vahvistanut pelaajien perusasioita. Joukkue pelaa Heinon mukaan maanläheistä lentopalloa. Tämä tarkoittaa, että palloa kaivetaan peliin Lumon parketin tuntumasta. Joukkue jaksaa jauhaa ja kun paikka tulee, niin Mikasa saa tuta, miltä kova lyönti tuntuu. Nimet Matti Oivanen, Eemeli Kouki, Tomi Rumpunen, Aleksi Mutka, Antti Ropponen, Henrik Porkka ja Karri Kutinlahti eivät jätä lentopallofaneja kylmäksi. Joukkueesta löytyy myös Tapio Toiviainen, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa pelipaikalla kuin pelipaikalla. Hirmuinen on ollut Hurrikaanin alkukausi. Vastustajat ovat olleet vastaantulijoita. Joukkue on valmis kauden alun asenteella kaatamaan vastustajan kuin vastustajan. Hurrikaani pelaa vielä lauantaina VaLePa Sastamala Tamperetta vastaan, joten saviseudun ylpeys on varmasti hyvin virittäytyneenä sunnuntaina.

Vantaa Ducksin Mestaruusliigan kaksi ensimmäistä ottelua ovat olleet pelillisesti hakemista. Akaa Volleyta vastaan ottelun kaksi ensimmäistä erää lupasivat jo pelin puhkeamista esiin. Ankkalauma avasi voittotilinsä keskiviikkona Karhulassa. Suomen Cupin pelissä kaatui Karhulan Veikot selkeästi kolmessa erässä. Suomen Cupissa joukkue on nyt selviytynyt jo kahdeksan parhaan joukkoon. Hurrikaanin kovuus ja maanläheisyys aiheuttavat varmasti ankkakäskijä Ismo ”Iska” Tuomiselle yhden tai jopa kaksi harmaata hiusta. Vastaanoton on oltava kuosissa läpi pelin ja Iskan lupaamat syöttöharjoitukset ovat varmasti tuoneet lisää varmuutta syöttöpeliin. Tuominen povasi kaudelle kovaa hyökkäyspeliä, jonka on myös sunnuntaina onnistuttava. Maajoukkueessakin loistanut passari Lankinen on isossa roolissa sunnuntaina. Nälkäiset pelaajat on löydettävä, jos Hurrikaani halutaan voittaa.

Kotiottelun jälkeen on seuraavana viikonloppuna edessä vierasottelukiertue. Lauantaina 20.10. Ducks kohtaa Lakkapään Rovaniemellä. Sunnuntaina 21.10. on isäntänä Etta. Ottelu pelataan Oulussa. Lauantaina 27.10. on vuorossa kotiottelu. Vieraaksi saapuu klo 17.00 alkavaan otteluun Team Lakkapää. Keskiviikkona 31.10. on edessä todellinen herkkupala. Silloin vieraaksi tulee Savo Volley klo 18.30 alkavaan otteluun.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.