Ari Koskenoja lähettää suuret kiitokset tuesta ja mukanaolosta kannattajakampanjassa mukanaolijoille

Ari Koskenoja lähettää suuret kiitokset tuesta ja mukanaolosta kannattajakampanjassa mukanaolijoille

 

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin kannattajakampanja päättyi eilen. Jouluvalmistelujen keskeltä seuran puheenjohtaja Ari Koskenoja ehti kommentoimaan kampanjan tuloksia. – Kannattajakampanjaan osallistui vähän yli sata kannattajaa. Tavoitteemme oli saada liikkeelle pari sataa kannattajaa perustuen normaalitilanteen katsojamääriin. Näin ei ihan päästy tavoitteeseen. Kannattajakampanjan kulta- ja hopeatasolle sisältyneet liput voi lunastaa nimeään vastaan Vantaa Ducksin kotiottelun lipunmyynnissä, kun pelit taas jatkuvat.

Puheenjohtaja ja liigajoukkueen taustaryhmä saivat uskoa kannattajakampanjasta. – Kampanjan tarkoituksena oli paikata syyskaudella Koronarajoitusten aiheuttamia tulojen vähentymisiä ottelutapahtumien osalta. Hyvään alkuun tällä päästiin, mutta vielä on paljon tehtävää talouden vakiinnuttamiseksi. Lisäksi emme tiedä mitä kevät tuo tullessaan. Pääsemmekö pelaamaan ja miten paljon. Kampanja näyttää puheenjohtajalle, että ei tätä hommaa aivan yksin tarvitse tehdä ja myös pääkaupunkiseudulta löytyy halua säilyttää liigatasolla paikkakunnan oma joukkue.

Nyt kiitosten aika

Puheenjohtaja Ari Koskenoja on kiitollinen kampanjan tuloksista. – Suuret kiitokset tuesta ja mukanaolosta kampanjassa. Vietetään rauhalliset Joulun pyhät ja levätään raskaan syksyn jälkeen. Tavataan kevätpuolella taas pelien merkeissä, kunhan rajoitukset hellittävät!

Miten kausi jatkuu vuoden 2021 puolella?

Lentopalloliitto on päättänyt miesten liigapelien osalta siirtyä pelaamaan runkosarjaa kaksinkertaisella sarjajärjestelmällä ja kevään pelit on muutettu tämän pohjalta pelattaviksi. Tällä pyritään siihen, että pudotuspelit voitaisiin pelata normaalisti. Meilläkin oli siirtynyt aiempien rajoitusten vuoksi yhteensä kuusi peliä pelattavaksi kevään aikana ennen pudotuspelejä. Liiton päätöksellä puretaan tuota ruuhkaa. Miesten Mestaruusliigan muuttunut otteluohjelma löytyy täältä: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2020a&sarja=ML&ottelut=1

Ankkafaneilla on edelleen mahdollisuus tukea seuraa hankkimalla lahjalippuja. Lahjalipunhan voi ostaa mihin vuorokauden aikaan tahansa lippuautomaatista https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks . Fanikaulaliina on hyvä lahjavinkki ja kaulanlämmitin. Tilaukset Heini Manniselle sähköpostilla heini.manninen@saunalahti.fi osoitteeseen tai soittamalla numeroon 0407166458. Upean fanituotteen hinta on vain 20 €.

Seuran perinteinen ilotulitemyynti Rakettitukun kanssa yhteistyössä alkaa myös 27.12.2020. Kannattaa seurata seuran nettisivuja ja Facebookia ja lähteä joulunpyhien jälkeen ilotuliteostoksille. Seuramme ilotulitemyyntipisteen paikka on muuttunut. Myymme ilotulitteita Kahvila Iitintiltun viereisessä liiketilassa (Maakotkantie 21). Tervetuloa sinne! Samalla voi jutella pelaajien kanssa lentopallon ajankohtaisista kuulumisista.

Ilotulitemyynti avoinna

su 27.12.                                       klo 12.00 – 20.00

ma-ke 28.12. – 30.12.                  klo 10.00 – 20.00

to 31.12.                                       klo 8.00 – 18.00

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Ari Koskenoja ja Pekka Krook

 

 

 

 

Posted in Vantaa Ducks.