Ankkaparvi hakee lentokorkeutta Raisiosta

Lentopallon Mestaruusliigassa ilman voittoja taapertava Vantaa Ducksin joukkue matkaa keskiviikkona 11.10. vieraspeliin Raision Loimua vastaan. Ankoilla on tuoreet kalavelat maksettavana Loimulle, sillä Loimu haki Vantaan Korson Lumo-hallista Suomen Cupin pelistä selkeän voiton. Peli Kerttulassa alkaa kello 18.30. Raision Loimu haki Mestaruusliigassa avausvoittonsa Tampereelta kaatamalla Rantaperkiön Iskun selkeästi kolmessa erässä. Vantaa Ducks taas hävisi Akaa-Volleyta vastaan lauantain pelinsä samoin eränumeroin 3 – 0. Runkosarja on toki vasta alussa, mutta ankkojen on nostettava lentokorkeutta maan tasalta, mikäli joukkue haluaa saavuttaa tavoitteensa, puolivälieräpaikan.

Raision Loimun päävalmentaja Christophe Achten on saanut joukkueensa pelaamaan haluamallaan tavalla. Pelaava kuusikko on loksahtanut paikoilleen. Hakkuri Gino Naarden takoo virheettömästi pelivälinettä parkettiin. Häntä säestää erityisen hyvin yleispelaaja Ossi Rumpunen. Passari Scott Fifer vaikuttaa hyvältä pelimieheltä ja joukkueella on todella varma libero Ville Sihvonen. Loimun kaksi perättäistä voittoa on valanut joukkueeseen itseluottamusta, joten oman itseluottamuksensa kanssa kamppaileva Vantaa Ducks saa panna kaiken peliin ja vähän vielä enemmänkin.

Päävalmentaja Ismo Tuominen joutui toteamaan Toijalan monarilla pelatun tappiopelin jälkeen, että ”olemme aika raakileita vielä kauden tässä vaiheessa”. Tuominen joutuu kitkemään yhdessä pelaajien kanssa omituista hosumista pois. Lisäksi kun syöttökään ei pysy ruudussa ja hyökkäyspeli ei kulje, niin kohtuullisen umpisolmun ovat ankat ihan itse solmineet. Joukkueena hävitään ja joukkueena voitetaan, joten keskiviikkona on erinomainen hetki kääntää peli uomilleen. Lentopallossahan ei tyylipisteitä jaeta, joten sarjapisteet riittävät tuliaisiksi Vantaan Korsoon. Ne tulisivat tarpeeseen, sillä Vantaa Ducks pitää sarjassa perää toisen pörröisen nisäkkään eli Tiikereiden kanssa.

Raision Loimun ja Vantaa Ducksin kohtaaminen tulee Ruutu+ palvelusta suorana lähetyksenä. Nyt kannattaa tilata Ruutu+ alennusedulla kuudeksi kuukaudeksi hintaan 49,75. Laittamalla tilauksen yhteydessä koodin DUCKS17 , niin Vantaa Ducks saa 8,02 € komission/tilaus. Kiitämme jo etukäteen tilaajia Ducksin koodin käyttämisestä. Ruutu-palvelu näyttää kauden aikana yhteensä noin 150 suoraa ottelulähetystä. Tilaamalla nyt heti, ehdit vielä näkemään keskiviikonkin ottelun heti ensimmäisestä pillin vihellyksestä. Tässä linkki kauppaan: https://kauppa.ruutu.fi/mestaruusliiga

Raision Loimun kohtaamisen jälkeen ankkojen syysmuutto suuntautuu tulevana viikonloppuna Ouluun ja Rovaniemelle. Vastassa ovat kivenkovat Etta ja Team Lakkapää. Seuraava kotipeli on 22.10 sunnuntaina klo 17.00. Vastustajaksi tulee LEKA Volley.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.