Ankkahuumaa tarjolla Vantaan Energia-Areenalla

Lentopalloilun Mestaruusliigan kausi 2017 – 2018 huipentuu. Vantaa Ducks selvisi puolivälieriin vahvan loppukautensa ansiosta. Peli parani peli peliltä ja tuloksena runkosarjan kahdeksas sija. Puolivälierävastustaja on kivikovista kivikovin, viime vuoden mestari ja Mestareiden liigassa marinoitu ja kylmäsavustettu VaLePa. ValePan symbolina on pukki, joten itsepäistä pökkijää vastaan Vantaa Ducksin ankkalauma joutuu. Ensimmäinen puolivälieräpeli pelataan Sastamalassa Vexve-Areenalla keskiviikkona 14.3. Toinen puolivälieräpeli torstaina 15.3. klo 18.30 tarjoaa pääkaupunkiseudun lentopallon ystäville todellista ankkahuumaa. Vantaan Energia-Areenalle Myyrmäkeen odotetaan kunnon fanijoukkoa kannustamaan Vantaa Ducks voittoon. Puolivälieristä menee jatkoon joukkue, joka ensin saa tililleen kolme voittoa. VaLePa on tällä kaudella voittanut Vexve-Areenalla kaikki Mestaruusliigan kotiottelut, joten keskiviikkona on ankkojen onnistuttava satakymmenenprosenttisesti, jos haluaa voiton kairata Sastamalan äärimmäisen sitkeistä ja taitavista pukeista.

VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila on pannut merkille Ducksin vahvan kevätvireen ja lähtee joukkueensa kanssa nöyränä, mutta ei nöyristellen ankkojen kimppuun. VaLePan keskushahmo on passari Mikko Esko, joka kaiken osaamisensa lisäksi lyö mielellään palloa. Kyseessä on maailmanluokan pelaaja, jolla on ympärillään taidokkaita virtuooseja. Kurun Gibaksi kutsuttu Urpo ”Upi” Sivula tekee hakkurin tontillaan karua jälkeä. Yleispelaaja Olli Kunnari on luku sinänsä ja hänen peippinsä pitävät varmasti Ducksin liberon Pasi Hyvärisen hereillä. VaLePan vaihtopenkiltä löytyy kovia paikkaajia. Lempäälän pyöveliksi kutsuttu Anssi Vesanen tekee karmivaa jälkeä, kun pääsee kentälle. Yleispelaaja Niko Suihkonen on parantanut kauden edetessä ja hänet voi koska tahansa heittää pelaavaan kuusikkoon.

Vantaa Ducks pelasi runkosarjan viimeisen pelin Tiikereitä vastaan teemalla VaLePa mielessä. Tällä kaudella ovat ankat hävinneet Sastamalassa kaksi kertaa 3 – 1 ja Lumosta VaLePa lähti voittajana erälukemin 2 – 3. Ankkapelaajat ovat nälkäisiä ja pukkilauman pökkääminen ulos jatkopeleistä varmasti maistuisi päävalmentaja Ismo Tuomisen luotsaamalle joukkueelle. VaLePan horjuttaminen edellyttää kaiken onnistumista ja virheisiin ei saa sortua. Tuominen on saanut porukan viritettyä huippuiskuun ja nyt on vielä siitäkin parannettava. Asenteen on oltava vahva ja jokaisella pelin osa-alueella on onnistuttava. Sankariviittaa tarjotaan Toni Kankaanpäälle, Miro Määttäselle, Karl Külaotsille, Lassi Nurmiselle, Alpar Szabólle, Balint Magyarille ja Pasi Hyväriselle. Tuomisen rosterista löytyy niin Isoa kuin pientä A:ta eli Atet Rissanen ja Kyrölä. On Juho Kaunistoa, Antti Vallinia, Marko Määttästä ja Kalle Kattelusta. Hieno porukka, joka on valmis sankaritekoihin. Mutta ensin pidetään VaLePa mielessä ja ajatus pallossa. ”Pallo kerrallaan” mennään, kuten päävalmentaja Tuominen toteaa.

Puolivälieräottelun lippua ostaessa sinulla on mahdollisuus tukea sinulle läheistä pääkaupunkiseudun lentopalloseuraa. Kustakin myydystä lipusta tuetaan kunkin koodissa mainitun seuran junnutoimintaa, joten laitathan koodit seuraavasti: Ducks =Ducks, Ducks juniorit = KoVeJun, PumaVolley = Puma, Blues Volley = Blues, Keimolan Kaiku = Kaiku, VanLe = VanLe, Espoo Lentis = EspooL, HBV = HBV ja Tapanilan Erä = Erä. Lippujen hinnat ovat 15,- € ja opiskelijoilta, eläkeläisiltä, lisenssipelaajilta sekä työttömiltä 11,- €.

Ducksia voit tukea ostamalla seuravasta linkistä: lippuautomaatti.fi/ducks

Puolivälierien aikataulu on seuraava:

PV1 keskiviikkona 14.3. klo 18.30 Sastamalassa Vexve-Areenalla

PV2 torstaina 15.3. klo 18.30 Myyrmäessä Vantaan Energia-Areenalla.

PV3 sunnuntaina 18.3. klo 17.00 Sastamalassa Vexve-Areenalla

PV4 tiistaina 20.3. klo 18.30 Myyrmäessä Vantaan Energia-Areenalla

PV5 torstaina 22.3. klo 18.30 Sastamalassa Vexve-Areenalla

Tervetuloa Energia-Areenalle.  Kannustetaan Vantaan ylpeyttä Vantaa Ducksia ja sen taitavia pelaajia.  Nyt on tosi kyseessä ja parempi joukkue menee jatkoon.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.