Ankkahurmos tehokeinona Hurmoksen taltuttamiseen

Ankkahurmos tehokeinona Hurmoksen taltuttamiseen

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaa Korsossa on kyse sunnuntaina 8.12. armottomasta taistelusta kolmesta sarjapisteestä. Vantaa Ducksin vastustaja Karelian Hurmos janoaa sarjapisteitä kuin nälkäinen susirajalla harhaileva hukka janoaa pulleaa myyrää iltapalakseen. Vantaa Ducks luottaa ankkahurmokseen, joka viimeksi koettiin isolla kirkolla Töölön Kisahallissa. Ottelu alkaa Lumon hornankattilassa klo 17.00. Nyt jos koskaan tarvitaan kaikkien ankkafanien tuki. Tervetuloa lauteille.

Karelian Hurmos sai kevään 2019 liigakarsinnoissa kokea upean ruokaelämyksen ja kaksi karvasta tappiota Vantaa Ducksia vastaan. Töölön Kisahallin nurkilla on erinomainen wings-ravintola, jonka uumeniin hurmoslaiset syöksyivät tappiota lievittämään. Myös Joensuussa oli isännille tarjolla tappion karvasta kalkkia kunnon annos. Kuluvan kauden alussa ankat kävivät hakemassa kolme sarjapistettä Joensuusta. Hurmos vilisee kovan luokan lentopallotaitureita. Aikanaan Iskussa Mestaruusliigaan tähtien joukkoon murtautunut Ville Louhela on hakkurina elämänsä vedossa. Lausunnoissaan räväkkä, Pielisen Betonin nimikkopelaaja Mikko Räsänen, on todella kovassa iskussa yleispelaaja. Norjasta, öljymiljonäärien kuningaskunnasta, on Pohjois-Karjalan pääkaupunkiin laskeutunut kaksi taitavaa pelaajaa, Bjarne Huus ja Peter Östvik. Passarina on kokenut Tuomas Karjalainen. Todella taitava keskipelaaja Stuart on ankkojen otettava heti ottelun alussa vantaalaisiin pihteihin. Liberona on ex-ankka Ville-Erik Tarkiainen. Hurmoksen valmentajana on kokenut Aigars Birzulis. Hurmoksen vakuuttava voitto torstaina viime vuoden hopeamitalistista Ettasta oli joensuulainen tapa lähettää etelään ennakkovaroitus.

Vantaa Ducks ei saanut konettaan käyntiin keskiviikkona Akaalla. Valmentaja Rajala haluaa varmaan jättää viikon sapattipäivänä kaikki kolme sarjapistettä Vantaalle. Karelian Hurmos kohtaa myrskytuulen kaltaisen Hurrikaanin lauantaina Loimaalla. Ankat pääsevät siis hiukan paremmin levänneenä isännöimään sunnuntain kohtaamista. Oikeastaan kumpikaan joukkueista ei ole ennakkosuosikki. Mikäli Vantaa Ducks saa saman tekemisen meiningin kuin Ettaa vastaan voittopelissä, on Hurmos todellakin kukistettavissa ankkojen pelillisellä hurmoksella. Tämä vaatii avauskuusikkoon valittavilta pelaajilta vahvaa tekemistä. Valmentaja Rajalan iso etu on, että vaihtonurkasta löytyy ratkaisijoita heitettäväksi pelaavaan kuusikkoon. Bojan ”Mörköhakkuri” Strugar on takonut vahvoja teholukemia pelistä toiseen. Bojan voi hyvinkin nousta ottelun sankariksi, mikäli hänen vasurinsa toimii kuin huippuunsa viritetty pajavasara.

Sunnuntain thrillerin jälkeen Vantaa Ducks kohtaa seuraavaksi lauantaina 14.12. Raision Loimun, joka on tällä kaudella yksi ankkojen päävastustajista. Ottelu alkaa kello 17.00.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .