Ankat voittoputkessa Raision Loimun kimppuun

Ankat voittoputkessa Raision Loimun kimppuun

 Lentopalloilun Mestaruusliigan syyskausi huipentuu Vantaan Korson Lumo-hallissa armottomaan pistetaisteluun. Esityksiään rajusti parantanut Vantaa Ducks kohtaa lievästi ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Raision Loimun perjantaina 21.12.2018 klo 18.30 alkavassa ottelussa. Vantaa Ducks lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa ja janoaa jaossa olevia kolmea sarjapistettä. Raision Loimulla on orastava kolmen ottelun häviöputki ja kaikki kolme tappiota ovat tulleet viisieräisen väännön jälkeen. Ankkafaneille paras joululahja olisi voitto, joten nyt kannattaa tulla kannustamaan kotijoukkue voittoon. Raision Loimun kirkkain tähti on maajoukkueen hakkurihirmu Samuli Kaislasalo, joka on aloittanut peliuransa Forssan seudun lentopalloseurassa Koijärven Kunnossa. Vantaa Ducksin ykkösankka eli Ari Koskenoja on muuten kotoisin  juurikin Tyykikylästä eli Forssasta. Päävalmentajien ennakkohaastattelu alkaa kahvion viereisessä mediapisteessä klo 18.00. Kahvion antimien ja arpojen lisäksi ehtii hankkia vielä pukinkonttiin laadukkaan kalenterin. Liput voi ennakkoon ostaaosoitteesta: https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?source=etusivu&Tapahtuma_id=223

Raision Loimua valmentaa Christophe  Achten, Hän on saanut Loimun tälläkin kaudella pelaamaan tasaisesti. Joukkue onkin sarjassa kahdellakymmenelläviidellä sarjapisteellään viides. Vantaa Ducksilla on neljätoista sarjapistettä. Loimu on pelannut kaksi ottelua enemmän. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaislasalon lisäksi joukkueessa on kovakätiset yleispelaajat Viktor Lindberg ja Ossi Rumpunen.Keskitorjujina on kaksi koppihirmua, Tuomas Koppanen ja Pablo Guzman. Passarin aon pääosin pelannut lahjakas Tommi Saarinen, jolla on todella kokenut adjutantti, Kasper Vuorinen. Raision Loimu on yksi Mestaruusliigan perinteisimmistä seuroista. Mestaruuksia Loimu on kahminut kuusi, ja liigakausia on takana neljäkymmentäkaksi.

 Vantaa Ducks on nahkean alkusyksyn jälkeen parantanut peliään kuin ankka juoksuaan. Päävalmentaja Ismo Tuominen on saanut jokaisen pelin osa-alueen kuntoon. Joukkueessa löytyy myös leveyttä ja laatikkoon voidaan vaihtonurkkauksesta heittää ankka kuin ankka. Suomen Cupissa joukkue on selvinnyt välierävaiheeseen. Vierailija Loimu putosi Cupista keskiviikkona hävittyään Hurrikaanille kotonaan. Vantaa Ducksin vastaanotto on parantunut ja näin maajoukkueestakin tuttu passari Akseli Lankinen on päässyt pyörittämään peliä monipuolisesti. Libero Pasi Hyvärinen on syksyn kuluessa vertynyt peli peliltä. Ankkojen hyökkäyspeliin on tullut kaivattuja tehoja. Ismo ”Iska” Tuominen totesi Tiikerit pelin jälkeen, että ankkojen syöttöpeli oli ns. valmentajan märkä päiväuni”. Ennakkohaastattelussa perjantaina selviää millaisia päiväuniaTuominen on nähnyt ja mikä on Ducksin pelin teema perjantaina.

Loimun kohtaamisen jälkeen ankat liitävät ansaitulle joululomalle. Seuraava ottelu on lauantaina 5.1.2019 ja silloin vieraaks iLumoon saapuu klo 17.00 alkavaan otteluun Hurrikaani, jonka Ducks komeasti kaatoi Loimaalla edellisessä kohtaamisessa erin 3 – 0.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.