Ankat voittoputkessa mestarijoukkue VaLePa Sastamala Tampereen kimppuun

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaa Ducks on kahden ottelun voittoputkessa. Sunnuntaina vastustajaksi tulee viime vuoden mestari VaLePa Sastamala Tampere. Ottelu alkaa Vantaan Korson Lumo-hallissa klo 17.00. Kello 16.30 on kahvion vieressä haastattelupisteessä kuunneltavissa joukkueiden ennakkotunnelmat. Vierasjoukkue hävisi viikonloppuna Hurrikaanille ja pelaa lauantaina kotiottelun Akaa Volleyta vastaan. Ankkaparvi kaatoi Tiikerit lauantaina erittäin vahvan peliesityksen jälkeen. Raidallinen nisäkäs oli täysin aseeton ärhäkkään itsevarmana esiintynyttä Ducksia vastaan. Näin Etta-voitto sai ansaittua jatkoa. Sunnuntaina voivat katsoa nauttia tuplasti lentopallosta.  Kello 12.45 alkaa Korson Vedon naisten N1-joukkueen ja NaLen kohtaaminen kakkossarjassa. Lauantaina 17.11. Lumossa tanssitaan klo 18.00 alkavassa tapahtumassa Kellariorkesterin tahtiin. Lippuja sekä otteluun että tanssiaisiin voi ostaa ennakkoon: https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks .

VaLePa Sastamala Tampere pelaa tällä kaudella Sastamalan lisäksi osan kotiotteluistaan Tampereella. Joukkue on täynnä maajoukkuemiehiä ja nimilista on veret seisauttava. Legendaarinen Urpo Sivula pelaa tällä kaudella yleispelaajana, kun käsittämättömän pompun omaava Arvis Greene liittyi valepalaisten rosteriin. Tämä hakkurihirmu lyö mestaripassari Mikko Eskon tarjoilusta kuin kerrostalon katolta. Keskitorjujaosasto on täynnä jättiläisen kokoisia kopinottajia, joiden betoniseinän ohittamiseksi ankkakäskijä Ismo ”Iska” Tuominen viettää otteluun valmistavalla viikolla unettomia öitä. Kovien maajoukkuenimien lisäksi vierasjoukkueesta löytyy myös todellinen jätti, hakkuri Aaro Nikula. Hän on kotoisin Satumaan säveltäneen Unto Monosen kotipitäjältä, Somerolta. VaLePan sivujen mukaan Aaro Nikula on syntynyt 21.6.1905, joten Aaro on tulevaisuuden lupauksen lisäksi myös äärimmäisen kokenut pelaajalegenda.  Nyt jos koskaan kannattaa tulla Lumoon katsomaan todellista tähtinippua. Aurinkolasit mukaan J.

Vantaa Ducksin voittoputki tuli enemmän kuin tarpeeseen. Joukkueen tavoite olla runkosarjan jälkeen neljäs on edelleen täysin ankkojen omissa räpylöissä. Brassihakkuri Maciel on päässyt huimaan iskuun. Passari Akseli ”Aksu” Lankisen tempopassi löytää ottelu ottelulta yhä paremmin pajavasaramaisesti lyövän Macielin. Tulee mieleen jenkkihakkurilegendan Clayton Stanleyn muulinpotkut. Tiikerit-voitto oli koko joukkueelta ehjä suoritus. Kaikki pelaajat kentällä onnistuivat ja Suomen kokenein liigavalmentaja Tuominen löysi aiemmalta vuosilta tutun voittopelien reseptin kassakaapin uumenista. Sunnuntaina ankat eivät lähde ennakkosuosikkina otteluun, mutta nimivahva vastustaja saa varmasti tehdä ikimuistoisen sunnuntaipuhteen, mikäli haluaa sarjapisteitä mukaan kotimatkalle. Voittoputken jatkuminenkaan ei ole mahdottomuus, mikäli peli-ilme vielä entisestään paranee Kokkolassa nähdystä. Viime kauden puolivälierissä ankat olivat huippuvireessä vierasjoukkuetta vastaan. Pelitilastojen tarkastelun jälkeen hakkuri Karl Külaots juhlii vasta sunnuntaina kahdensadannen ottelun rajapyykkiä Mestaruusliigassa.

Sunnuntain pelin jälkeen Vantaa Ducks kohtaa lauantaina 24.11. Helsingin Urheilutalossa Ettan Oulusta. Katsojien kannattaa huomioida tämä poikkeuksellinen pelipaikka, koska Lumo on pelipäivänä varattu muuhun käyttöön.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.