Ankat siivet tanassa Hurrikaanin kimppuun

Ankat siivet tanassa Hurrikaanin kimppuun

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaa Ducksin vieraaksi saapuu hirmuinen Hurrikaani Loimaalta. Ottelu alkaa lauantaina 9.11. kello 17.00. Kello 16.30 valmentajat Jussi Heino ja Juho Rajala ruotivat ottelun ennakkotunnelmia mediapisteessä kahvion läheisyydessä. Hurrikaani on ehdoton mestarisuosikki ja on tällä kaudella kulkenut voitosta voittoon. Vain Savo Volley on onnistunut kukistamaan Loimaan ylpeyden. Vantaa Ducksin ankat osoittivat viime lauantaina, että peli alkaa loksahdella kohdalleen. Pasi Hyvärisen paluu liberon tontille rauhoitti ankkakuusikon vastaanotto- ja puolustuspelaamista. Kauden ensimmäinen joukkueiden kohtaaminen saviseudulla päättyi loimaalaisten selkeään voittoon. Hurrikaani on toki ennakkosuosikki lauantaina, mutta valmiiksi lyötynä eivät ankat otteluun lähde.

Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino luottaa pajalla eli harjoituksissa tehtävään tunnolliseen työhön. Kauden joukkue on harvinaisen yhtenäinen ja joukkueesta ei löydy heikkoa lenkkiä edes suurennuslasilla tiiratessa. Hakkuri Antti Ropponen on elämänsä vedossa kuten yleispelaaja Sakari Mäkinen. Molemmat pelaajat löytyivät Mestaruusliigan lokakuun tähtiseitsikosta. Mäkinen valittiin miesten Mestaruusliigassa kuukauden pelaajaksi. Hurrikaanin passari Krnic löytyi myös tähtiseitsikosta. Passarin nimen ääntäminen laittaa mukavasti haasteita Vantaa Ducksin kotiotteluita kuuluttavalle maankuululle Arto ”Leiska” Leinoselle. Kohtuullisesta konsonanttinipusta huolimatta Leiska lausuu varmasti tämänkin nimen nappiin. Hakkuri Antti Ropponen johtaa myös Mestaruusliigan pistetilastoa. Libero Jesse Mäntylä on vuodesta toiseen ollut Mestaruusliigan kärkiliberoita. Loimaalaisista pitää ehdottomasti mainita vielä Tapio Toiviainen, joka viihtyy kentällä roolissa kuin roolissa. Tällä kaudella Tapio on vakiinnuttanut paikkansa yleispelaajana.

Vantaa Ducksin Juho Rajala on saanut valmistavan viikon harjoitella rauhassa ankkojen kanssa. Nupullaan ollut peli saattaa hyvinkin puhjeta Hurrikaania vastaan kukkaan. Passari Joona Väänänen osoitti VaLePaa vastaan, että hän viihtyy huippujoukkueita vastaan. Saa nähdä pääseekö Joona lauantaina avaukseen Lumon hornankattilassa? Hakkuri Bojan Strugar on löytänyt pelaamiseensa rauhallisuutta. Mörköhakkuri löytää nykyään muitakin ratkaisuja kuin kivikovan hevospotkun. Yleispelaajista Atte Kyrölä pelaa elämänsä kautta. Asenne on kunnossa ja ei ole ihme, että Atte on jo monessa pelissä palkittu joukkueen parhaana pelaajana. Toni Kankaanpään voi Juho luottavaisena laittaa laatikkoon. Ankkojen pelin loksahtaminen vaatii jokaisen ankan onnistumista ihan nappiin, jos Hurrikaanilta halutaan edes nyhtöpiste.

Hurrikaanin kohtaamisen jälkeen Vantaa Ducks pelaakin seuraavan kotiottelunsa Helsingissä. Sunnuntaina 17.11. Töölön Kisahallissa vieraaksi tulee Etta Oulusta. Ottelu alkaa kello 17.00.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .