Ankat päättäväisinä Tiikerijahtiin Kokkolaan

Ankat päättäväisinä Tiikerijahtiin Kokkolaan

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaa Ducks otti helpottavan kauden avausvoiton viime sunnuntaina Oulussa Ettasta. Lauantaina 10.11. Kokkolan Hollihaassa ankkojen isäntänä pörhistelee Kokkolan Tiikerit. Viime kauden kohtaamisissa ankat olivat niskan päällä, mutta nyt on uusi kausi ja uudet kujeet. Lauantain ottelu on joukkueiden tämän kauden ensimmäinen. Tiikerit on sarjassa seitsemäntenä ja sarjapisteitä on kasassa yksitoista. Joukkue on pelannut yhdeksästä pelistä viisi viisieräistä ottelua. Tiukkaa vääntöä on varmasti nytkin luvassa. Tiikereiden viimeisin koitos päättyi Rovaniemellä Lakkapään 3 – 1 voittoon. Armoton ja eläimellinen taistelupeli sarjapisteistä lähetetään myös Ruutu+ -kanavalta: https://www.ruutu.fi/stream/3319530 .

Tiikerit vaihtoi viime kauden päätteeksi jälleen valmentajaa. Tapio Nissi vaihtui pelaajalegenda Mikko Keskisipilään. Hänen kausi on lähtenyt nousuvireisesti liikkeelle. Keskipelaajat ovat viime kaudelta tutut Simon Hone ja Antti Leppälä. Passarina on lauantaina kehässä nuori Anton Välimaa ja liberona on maajoukkueestakin tuttu Niklas Breilin. Ettasta Tiikereihin siirtynyt yleispelaaja Jiri Hänninen on ollut vahva heti kauden alussa. Hakkurina päävastuun on kantanut latvialaisvahvistus Buivids. Kokenut passari Kalle Määttä on loukkaantuneena.

Ankkojen peli-ilme kirkastui, kun kauden tappioputki saatiin poikki Oulussa. Passari Akseli ”Aksu” Lankinen pelasi väkevästi ja otti viisi torjuntaa. Yleispelaajat Atte Kyrölä ja Toni Kankaanpää olivat tehokkaina. Brassihakkuri Thiago Maciel pelasi kauden parhaan pelinsä. Keskipelikin kulki Oulussa jo tehokkaasti. Liberolegenda Pasi Hyvärinen on viikosta toiseen ollut vastaanottotilaston kärkipaikoilla. Päävalmentaja Ismo Tuominen totesi Oulun pelin jälkeen, että ”kovilla syötöillä saatiin painetta”. Tiikerit saa vastaansa ärjyvät ankat, joten raidakas nisäkäs saa tehdä kaikkensa, että edes yksi piste jäisi Kokkolaan.

Tiikerit-pelin jälkeen Vantaa Ducksin vieraaksi saapuu VaLePa Sastamala Tampere, viime vuoden mestari. Peli pelataan tutussa Lumo-hallissa sunnuntaina 18.11. klo 17.00. VaLePan kohtaamisen jälkeen kotipeli pelataankin poikkeuksellisesti Helsingin Urheilutalossa. Vieraaksi tähän legendaariseen pyhättöön saapuu Etta lauantaina 24.11. klo 17.00 alkavaan peliin.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Vantaa Ducks.