Ankat liitävät VaLePan vieraaksi Imatralle

Ankat liitävät VaLePan vieraaksi Imatralle

Lentopalloilun Mestaruusliigassa tehdään lauantaina historiaa, Imatralla pelataan Mestaruusliigaa. Ottelussa ”kotijoukkue” VaLePa kohtaa Vantaa Ducksin lauantaina 23.11. klo 17.00. Ottelu pelataan Imatran Urheilutalolla, jossa kello 14.00 pelataan lämmittelyotteluna naisten 2-sarjan ottelu Ruokolahden Raju vs. Karhulan Veikot. Vantaa Ducksin faneilla on hieno tilaisuus matkustaa vaikkapa junalla Imatralle kannustamaan ankat voittoon. Imatran rautatieasemalta on vain 300 metrin matka Urheilutalolle. Ducksiin Karhulan Veikoista siirtyneitä Kymenlaakson ankkasankareita Lauri Lehtosta, Aleksander Rastamoa ja Fowad Rezaita on helppo tulla kannustamaan niin Haminasta, Kouvolasta, Karhulasta ja Kotkasta. Karhulan Veikoillahan on myös farmisopimus Vantaa Ducksin kanssa, joten Kymenlaakson lentopallofanit matkaavat varmasti Imatralle sankoin joukoin. Lippuja voi ostaa ennakkoon otteluun osoitteesta https://www.seamchip.fi/ipv/katsomopaikka-20- 

Imatrahan on kuuluisa mm. iskelmälaulaja Taiskasta ja kirjailija Hilja Valtosesta. Hiljan romaaneja ovat mm. Nuoren opettajattaren varaventtiili ja Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa! Ottaako VaLePan valmentaja Janne ”Kyrsä” Kangaskokko opiksi Hiljan nuolaisuun liittyvästä viisaudesta. Vantaa Ducks antoi ison kirkon Etta-voitollaan myrskyvaroituksen. VaLePalta puuttuu nyt Vexve-Areenan infernaalinen sastamalalaisten huutomyrsky. Imatra- ja ruokolahtelaisilla menee hetki oppiessaan valepalaisten tähtien nimet otteluohjelmasta, joten kannustamiseen ei voida täysillä omistautua. VaLePan kauden aiemmat ankkaottelut ovat päättyneet Kangaskokon suojattien selkeään voittoon. Tämäkin saattaa jättää maajoukkuetähtien mm. Niko Suihkosen, Mikko Eskon, Markus Kaurton, Aleksi Mutkan, Aaro Nikulan ja David Petterssonin puseroiden napit auki ja takit lepattamaan. Silti on selkeästi todettava, että viime vuoden mestari on Imatran historiallisen ottelun ehdoton ennakkosuosikki. VaLePan pelillinen rutiini tiukoissa paikoissa on vertaansa vailla.

Idän retki on Vantaa Ducksin joukkueelle seikkailu. Venäjän rajahan on vain seitsemän kilometrin päässä Imatran keskustasta, joten ikimuistoisesta kamppailusta on kyse. Ankat saivat tappioputkensa komeasti poikki 3 – 1 voitollaan sunnuntaina. Pelissä Ducks osoitti sitä määrätietoisuutta ja taitoa, joka on ollut alkukauden piilossa. Nyt joukkue sai itseluottamuksensa takaisin. Kun otteluun voi lähteä ilman ennakkosuosikin paineita, niin kaikki on mahdollista kuten Taiskankin Mombasa-laulussa: ”kuulin unessain leopardin huudon vain ja kosketin sua uudestaan”. Voittopelissä onnistui koko joukkue. Toni Kankaanpää oli elämänsä vedossa kuten Bojan ”Mörköhakkuri” Strugar. Pasi Hyvärinen palasi sunnuntaina tasolleen ja saattaa aiheuttaa marjanpoiminnoillaan harmaita hiuksia VaLePan valmennusjohdolle. Passari Milstein oli yksi Kisahallin onnistujista. Joona Väänänen oli myös hyytävässä vedossa kuten Aleksander Rastamo. Imatra on sloganinsa mukaan rajat ylittävää voimaa. Nyt on myös ankkojen ylitettävä rajansa. Näin jos käy, niin Imatran ottelun voittajaksi julistetaan Vantaa Ducks.

Imatran vierailun jälkeen VaLePa ei vieläkään halua jättää Vantaa Ducksia rauhaan. VaLePa saapuu vantaalaisten vieraaksi Lumon hornankattilaan. Peli pelataan sunnuntaina 1.12. klo 17.00.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks and tagged .