Ankat ärjyllä asenteella Akaalle

Lentopalloilun Mestaruusliiga jatkuu Vantaa Ducksin ankoilla pikkumuuttomatkalla Akaalle sarjanousija Akaa-Volleyn vieraaksi. Suomen Cupin keskiviikkoinen ottelu Raision Loimua vastaan jätti paljon korjattavaa. Ensimmäisen korjausliikkeen joukkue tekee varmasti jokaisen pelaajan asenteelle. Hajuton, ponneton, vaisu ja mauton Cup-ottelun esitys vaihtuu varmasti lauantaina klo 17.00 Toijalassa alkavassa ottelussa ärjyn vahvaksi ja määrätietoiseksi. Nyt taistellaan erittäin tärkeistä sarjapisteistä. Sarjanousija Akaa- Volley ja Vantaa Ducks ovat molemmat vielä ilman sarjapisteitä. Häviöputki siis katkeaa pomminvarmasti lauantaina ainakin toisella joukkueella. Vantaa Ducksin kannattajien kannattaa nyt viimeistään tilata Ruutu+ kanava, jolta ottelu tulee suorana. Selostajana on yksi aikamme legendoista, Niko Huupponen. Tilaaja saa Ruutu+ alennusedulla kuudeksi kuukaudeksi hintaan 49,75. Laittamalla tilauksen yhteydessä koodin DUCKS17 , niin Vantaa Ducks saa 8,02 € komission/tilaus. Kiitämme jo etukäteen tilaajia Ducksin koodin käyttämisestä. Ruutu-palvelu näyttää kauden aikana yhteensä noin 150 suoraa ottelulähetystä. Tilaamalla nyt heti, ehdit vielä näkemään lauantainkin ottelun heti ensimmäisestä pillin vihellyksestä. Tässä linkki kauppaan: https://kauppa.ruutu.fi/mestaruusliiga

Akaa-Volleysta löytyy taitavat yleispelaajat: Joni Mikkonen ja Antti Poikela. Näitä kovakätisiä Mikasan tappajia ei pidä päästää moukaroimaan. Silloin voi tulla noutaja. Akaa-Volleyn valmentajana on Lauri Tihinen, jolta on ammoisilta ajoilta muistoja silloisesta Korson Vedosta. Lauri pelasi KoVea vastaan liigakarsinnoissa. Kerran oli Laurin nimi jäänyt pois pöytäkirjasta ja hän katsoi silloin pelin Lumon lauteilta. Nyt Lauri varmasti janoaa voitonnälkäisen porukkansa kanssa kauden avausvoittoa.

Samaa voitonnälkää on varmasti Vantaa Ducksin päävalmentaja Ismo ”Iska” Tuomisella. ”Iska” ja kapteeni Toni Kankaanpää olivat keskiviikon lehdistötilaisuudessa häpeissään ankkojen konttaamisesta. Nyt on ryhtiliikkeen paikka ja tuskin ankkojen taidot ja kesällä hankittu vahva fysiikka ovat mihinkään kadonneet. Asenne kuntoon, niin Akaa-Volley voi olla helisemässä. Kapteeni Toni Kankaanpää palasi keskiviikkona omalle mielitontilleen ja näytti Loimua vastaan kahdessa viimeisessä erässä, että Ducks-ikonin taidot eivät ole mihinkään kadonneet. Pallo kuoli jälleen koville tehoilla. Yhdellä miehellä eivät akaalaiset nujerru, joten koko ankkalauma joutuu nyt näyttämään parastaan.

Akaa-Volleyn pelin jälkeen keskiviikkona 11.10 klo 18.30 saavat ankat revanssin mahdollisuuden, kun Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa vastaan asettuu Raision Loimu.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Vantaa Ducks.