Akaa-Volleyn tähtisikermä Vantaa Ducksin vieraaksi – revanssihenkinen ottelu tulossa

Akaa-Volleyn tähtisikermä Vantaa Ducksin vieraaksi – revanssihenkinen ottelu tulossa

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaa Ducksin ottelut huippujoukkueita vastaan jatkuvat. Perjantaina 30.10. Vantaan Korson Lumo-halliin vieraaksi saapuu sarjan kärkipaikoilla keikkuva Akaa-Volley. Vajaa kaksi viikko sitten sunnuntaina Toijalan Monarilla nähtiin huippujännittävä viiden erän ottelu, jossa kotijoukkue oli parempi. Viides erä päättyi 20 – 18, joten yleisö sai namia koko rahan edestä. Ottelu oli kiihkeä ja Ducksin valmentaja Juho Rajala sai päätuomarilta ns. värisuoran. Viidennessä erässä Rajala saikin keskittyä ottelun tiimellykseen erikoistuolilla. Perjantaina on ankkajoukkueella erinomainen mahdollisuus napata akaalaisilta vaikkapa kaikki tarjolla olevat sarjapisteet. Lumossa nähdään myös kahden huippukuntoisen hakkurin taisto, kun Urpo ”Upi” Sivula kohtaa Joonas Jokelan. Siinä taistossa Mikasa saa kyytiä ja torjunnan yläkädet ovat kovilla.

Akaa-Volley on mestarisuosikki ja sopiva tasomittari Vantaa Ducksille. Valmentaja Oliver Lüütsepp on virittänyt tähtisikermänsä hyvään iskuun. Passarit Keel ja Kuusela ovat vaihdelleet kapellimestarin roolissa. Maajoukkueesta tuttu Markus Kaurto on keskiosaston kunkku. Hänen adjutantteinaan ovat Panu Pitkänen ja Aleksi Kaatrasalo. Yleispelaajaosastolta on nostettava esiin Eetu Pennanen ja Joni Mikkonen. Pennanen löytää lyöntivalikoimastaan aina jonkin kikkakolmosen, jolla saalistaa pisteen omilleen. Joni Mikkonen taas luottaa voimaan ja Mikasa lähtee kuin urjalalaisen tykin suusta. Mikkosen kotipaikka on nykyään Urjala, joka aiemmin oli tunnettu pelkästään Väinö Linnasta. Libero Voitto Köykkä loukkaantui joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Häntä on tuurannut erinomaisesti Nico Nurmesniemi.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ankkahahmona hääri Tommy Carmody. Tommy pelaa perjantaina sadannen liigaottelunsa Mestaruusliigassa. Olisihan hieno juhlistaa Tommyn saavutusta voitolla. Vantaa Ducks on saalistanut kuusi pistettä ja janoaa varmasti täytettä pistepussiinsa. Savo Volley oli maanantaina liian kova, mutta sunnuntaina kaatui komeasti Raision Loimu. Pistekunkku Joonas Jokela tarvitsee perjantaina apuja muilta laitureilta, jos Akaa aiotaan kukistaa. Lisäksi side out pelaamisen on sujuttava kuin tanssi Tanhurinteellä 1960-luvulla. Passari ja kapteeni Joona Väänänen on isossa roolissa etsiessään kulloisellekin hyökkäykselle parasta mahdollista Mikasan tappajaa.

Vantaa Korson Lumo-halliin voidaan turvallisesti päästää n. 300 katsojaa eli n. kolmasosa katsomokapasiteetista. Kannustamme kannattajiamme tulemaan turvalliseen ottelutapahtumaamme nauttimaan huippulentopallosta paikan päällä. Nyt jos koskaan tarvitaan katsojien tuki niin pelaajien kannustamiseen kuin seuran talouteen. Tervetuloa myös Akaa Volleyn innokkaat kannattajat turvalliseen ottelutapahtumaamme.

Lippu kannattaa ostaa ennakkoon https://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks nettilippukaupastamme. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä Lumo-hallin lipunmyynnissämme. Koronapandemian takia Lumo-hallin katsojakapasiteetin takia voimme käyttää vain n. kolmasosan kapasiteetista. Tämä takia olemme joutuneet myös rajoittamaan vapaakorttilaisten sisäänpääsyä. Vapaakorttilaisille toimintaohjeet löytyvät sivuiltamme http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/vantaa-ducks-rajoittaa-vapaakorttilaisten-maaraa-kotiotteluissa/ . Kannattaa tulla hyvissä ajoissa ennen ottelen alkua paikalle.

Ottelutapahtumamme turvallisuus

Ottelutapahtumaamme koskevan turvallisuusohjeen on hyväksynyt Vantaa tartuntataudeista vastaava lääkäri. Ohjeeseen kannattaa tutustua etukäteen sivuillamme http://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/katsojille-turvallinen-ottelutapahtuma-on-yksi-vantaa-ducksin-kauden-paatavoitteista/ . Vantaa Ducks suosittelee kannattajilleen kasvomaskien käyttöä ottelutapahtuman ajan. Lentopalloliiton tiedote maskien käytöstä annettiin 9.10.2020 https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2020/10/tarkennuksia-koronaohjeistuksiin-yhteistyossa-suurimpien-joukkuelajien-kanssa-maskien-edellyttamiseen-tarkennusta.html

Tervetuloa jännittämään Lumoon ja kannustamaan ankkoja. Koronapandemian takana kahvion yhteydessä ei ole haastattelupistettä. Valmentajien ennakkohaastattelua ei ole. Lehdistötilaisuus pidetään pelikentän laidalla olevassa kuuluttajan työpisteellä, josta lähetään Facebook-livelähetys. Turvallisuusohjeen mukaisesti muistutamme, että katsojilla ei ole pääsyä kentälle eikä pelaajilla katsomoalueelle.

 

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

 

Posted in Vantaa Ducks.