Vantaa Ducksin liigapelaajista PuMa-Volleyn poikajoukkueiden “kummiankkoja”

PuMa-Volley ja Vantaa Ducks ovat avaamassa pääkaupunkiseudun lentopalloa pelaaville pojille väylää kohti Mestaruusliigan pelejä. Seurat ovat sopineet yhteistyöstä, joka kirkastaa nuorien poikien pelaajapolkua matkalla huippupelaajaksi. Kummitoiminta ulottuu E-pojista C-poikiin. Kuudelle joukkueelle on nimetty kummiankat, jotka vierailevat sovitusti juniorijoukkueiden harjoituksissa. Lisäksi juniorijoukkueet vierailevat liigajoukkueen harjoituksissa.

PuMa-Volleyn puheenjohtaja Seppo Siika-aho on tyytyväinen aloitettuun yhteistyöhön. “Me olemme rakentamassa seuraa yhtenäisenä kokonaisuutena, missä esikuvien merkitystä junioreiden kasvussa halutaan korostaa. Ducksin kummipelaajat eli kummiankat ovat tärkeä osa yhteistyötämme”. Vantaa Ducksin taustalla olevan Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja pitää yhteisen työn aloittamista merkittävänä. “Mestaruusliigassa pelaavalle seuralle on tärkeää, että sillä on vahva side samaa sukupuolta oleviin juniorijoukkueisiin. Tämä on meiltä puuttunut ja PuMan kanssa on mukava tuoda esikuvia nuorille lahjakkaille junioreille”.

Vantaa Ducksin ikoni, yleispelaaja Toni Kankaanpää on yksi kummiankoista. “Aloitin PuMa-Volleyssa 5 – 6 vuoden ikäisenä ja pelasin seurassa juniorina liigauran aloittamiseen asti. Voitimme junnuvuosina Suomen mestaruuksia useampana vuotena. PuMasta B- tai A-junnuina Korsoon liigapelaajiksi siirtyneitä ovat myös Tuomas Haapasalo, Pasi Kuosmanen, Niko Kärkkäinen, Joel Laakso, Olli Nieppola, Lassi Nurminen, Petri Parviainen, Teppo Pulkkinen, Niklas Seppänen ja Antti Vallin. Niklaksen veli Robertilla on myös PuMa-junnuna paljon liigapelejä takanaan”.

Seurat ovat sopineet myös teemaotteluiden pitämisestä kauden 2018 – 2019 aikana. Otteluissa juniorityötä nostetaan esiin eri tavoin. Yhteistyötä tiivistetään viestinnässä ja muita yhteistyötapoja on suunnitteilla. PuMa-Volley täyttää ensi vuonna 30 vuotta ja Korson Veto 85 vuotta. Tulevan juhlavuoden kunniaksi on hienoa, että lentopalloa lajina saadaan nostettua pääkaupunkiseudulla paremmin. Lentopallon menestyminen lajina tulevaisuudessa tarvitsee yhä enemmän innokkaita poikia juniorijoukkueisiin. Polku Mestaruusliigaan ja Vantaa Ducksiin on nyt viitoitettu.

Lisätietoja:

Puma- Volley: Seppo Siika-aho, 0503253103

Vantaa Ducks: Ari Koskenoja, 05064478

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Uncategorized.