Vantaa Ducks on kauden lentopalloilmiö!

Tiistaina 20.6.2017 palkittiin lentopallokauden 2016-2017 parhaita ja Vantaan Ducks sai kunnian pokata kauden lentopalloilmiön palkinnon. Viime syksynä ankkalauma muutti paitsi nimensä myös peli-ilmeensä. Lennokas alkukausi osoitti, että nimenvaihdos toi kaivattua vaihtelua joukkueen ja talkoolaisten tekemiseen, mikä osaltaan innosti luomaan monipuolisempia ottelutapahtumia. Onnistunut kausi toi myös lisänäkyvyyttä mediassa.

Nimenvaihdos Korson Vedosta Vantaa Ducksiksi poiki keskustelua lajia seuraavien keskuudessa ja pikku hiljaa Vantaa Ducks on tullut entistä tutummaksi lentopallon ystäville. Uusi nimi juontaa juurensa kahdesta Korsolle ominaisesta piirteestä. Vantaa haluttiin tuoda entistä enemmän esille, jotta suuri tukijamme, Vantaa kaupunki, saa näkyvyyttä ja ansaitsemaansa arvostusta. Nimen toinen osa, Ducks, on otettu Korsossa sijaitsevasta ankkalammesta ja siellä järjestetystä Ankka Rockista. Näin ollaan pystytty säilyttämään pieni osa korsolaisuutta liigajoukkueen nimessä. Nimenmuutos on saanut paljon positiivista palautetta ja liigajoukkueemme myös sitä kautta näkyvyyttä, joten muutos Vantaa Ducksiksi on osoittautunut onnistuneeksi päätökseksi. Myös media kiinnostui Vantaa Ducksista ja saimme siten näkyvyyttä Helsingin Sanomissa, Vantaan Sanomissa sekä Ylellä. Myös paikallislehdet kirjoittivat paljon joukkueesta ja sen edesottamuksista kauden aikana.

Joukkueen vahvat otteet alkukaudesta vetivät väkeä Lumon lehtereille pitkin kautta ja saimme kasaan myös pari onnistunutta teemaa ottelutapahtumiin. Ennen joulua järjestetty hyväntekeväisyysottelu Brother Christmasin kanssa onnistui yli odotusten ja saimme katsojat liikkeelle hyvän asian puolesta. Vuoden vaihteessa juhlittiin lajilegenda Petteri Laurilan uraa paidan jäädytyksen muodossa ja paitaa saa nyt ihastella Lumon katossa pelien aikana. Alkukeväästä järjestettiin vielä teematapahtuma rasismia vastaan. Ensimmäisenä lentopalloseurana otimme vastaan Ei Rasismille kamppanjan sanoman ja saimme sitä kautta hyvin medianäkyvyyttä.

Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja ja Vantaa Ducksin Antti Vallin.

Kauden lentopalloilmiön palkinnon kävivät pokkaamassa Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja sekä viime kauden hakkuri Antti Vallin.

Vantaa Ducksissa viime kaudella pelannut Miro Määttänen pokkasi myös hienosti samaisessa palkintotilaisuudessa Beach volleyn kauden miesjunioripalkinnon. Määttänen ei itse päässyt palkintoa paikan päälle hakemaan, sillä hän oli samanaikaisesti edustamassa Suomea beach volleyn nuorten EM-kisoissa Itävallassa. Kisoista tulikin komea 5. sija yhdessä Santeri Sirenin kanssa. Vantaan Ducks ja Korson Veto onnittelevat lämpimästi Miroa palkinnosta.

 

Vantaa Ducks/

Tiedotus

Posted in Seura, Uncategorized, Vantaa Ducks.