Orvo-Hurrikaani iskee Lumoon keskiviikkona

Lentopalloilun Mestaruusliigaan valmistauvat Vantaa Ducks ja Hurrikaani kohtaavat keskiviikkona 13.9. harjoitusottelussa Vantaan Korson Lumo-hallissa. Maailma toipuu hiljalleen Irma- hurrikaanista, mutta vantaalaiset ankat joutuvat kokemaan Orvon nimipäivänä viime vuoden hopeamitalistin.  Peli alkaa klo 19.00 ja lipun hinta on viisi euroa. Samalla on hyvä hetki myös varmistaa tulevan kauden kausikortti.  Kauden alkuun on enää vajaa pari viikkoa, joten jokainen harjoitusottelu on valmentajille mahdollisuus kokeilla pelikuvioita.

Hurrikaani on uudistunut kohtuullisen rajusti. Pelaajapuolella on uusina niminä Antti Ropponen, Tapio Toiviainen, Daniel Ford, Matti Toivola, Max Staples, Petteri Friberg, Dmitry Shestak, Kasimir Vuorinen ja Thomas Douglas-Powell. Päävalmentajana jatkaa Lauri Rantanen ja hänen aisaparinaan on Jukka Lehti. Entinen pelaajalegenda Jukka Vehviläinen toimii pelaajakoordinaattorina ja fysioterapeuttina. Samettiäänisenä kuuluttajana jatkaa erinomaisesti myös kellokauppiaana menestynyt Valtteri Arra. Loimaalaisten menestys- ja mitalinälän tuntien keskiviikkona Lumossa varmaan pyörii viitosluokkaan rankattu Hurrikaani, todellinen trombien trombi. 

Vantaa Ducks kävi viikonloppuna Savon Sanomien syysturnauksessa Kuopiossa. Joukkue voitti lauantaina aikanaan liigakarsinnoista tutun Maaningan Mahdin. Sampo Volley ja Tiikerit olivat Kuopion tatamilla ankkoja vahvempia. Turnauksesta tuliaisina oli neljäs sija. Kokoonpanosta olivat poissa Toni Kankaanpää ja Alpár Szabó. Päävalmentaja Tuominen kokeili Kuopiossa hakkurin paikalla jopa Miro Määttästä. Vantaa Ducksin runkomiehistö on pysynyt samana ja uusina kasvoina ankkaparveen ovat liidelleet Juho Kaunisto, Atte Rissanen ja Atte Kyrölä. Yleispelaajaosastolla on kauden aikana valinnan varaa, kun sieltä löytyy kuusi hihahemmoa ja myös Karl Külaots voi vahvistaa laitureiden rivistöä.

Vantaa Ducks laittoi viime kauden puolivälierissä Hurrikaanin koville, joten pyörremyrskyn keskellä ankkaparven pää varmasti kestää. Lentopalloilun Mestaruusliigakausi alkaa 23.9. vantaalaisten osalta vierasottelulla, kun vastaan asettuu viime vuoden mestari VaLePa Sastamalassa. Sunnuntaina 24.9. klo 17.00 on ensimmäinen kotiottelu ja silloin vastassa on Hurrikaani. Sitä varten Vantaa Ducksin valmentajakaksikko Ismo Tuominen ja Satu Lehto scouttaavat tarkasti hurrikaanihirmujen tekosia.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Uncategorized, Vantaa Ducks.