Kaataako Vantaa Ducks vakaan Akaan?

Lentopalloilun Mestaruusliiga jatkuu Vantaa Ducksilla torstaina 4.10., kun ankkaparvi kohtaa Akaa Volleyn Toijalassa klo 18.30. Ottelu on nähtävissä Ruutu+ -kanavalla klo 18.20 alkavassa lähetyksessä https://www.ruutu.fi/stream/3298754 . Ruudun kautta Vantaa Ducksin fanit voivat seurata niin ankkojen kuin muidenkin joukkueiden otteluja kauden aikana. Ruudusta näkyy lentopallon lisäksi jääkiekkoa, jalkapalloa ja paljon mielenkiintoista katsottavaa. Käynnissä on kampanja, jossa voit hankkia kanavan Ruutu+ & Urheilulehti (digi&printin) 3 kk hintaan 39,99 €, joka jatkuu toistaiseksi voimassaolevana tilauksena hintaan 13,95 €/kk. Syöttämällä tilauksesi yhteydessä kampanjakoodin LMLMDUCKS tuet samalla Vantaa Ducksia 8,02 eurolla/tilaus. Tässä linkki kampanjasivulle https://kauppa.ruutu.fi/lentopallokampanja .

Vantaa Ducks avasi kautensa vieraissa Savo Volleyta vastaan. Ankat haastoivat savolaiset tiukasti kolmannessa erässä, mutta tappio tuli lukemin 3 – 0. Akaa Volley avasi VaLePa-tappion jälkeen voittotilinsä kotona, jossa se kotiyleisönsä tuella kukisti Tiikerit lukemin 3 – 2. Akaan hakkuri Joni Mikkonen oli yksi ottelun sankareista. Hän on saanut passariksi tutun tutkaparin Saimaa Volleyn ajoilta, Ville Junturan. Viime kauden jälkeen Joni veti henkeä pari viikkoa. Kun joukkue vahvistui ja vielä Villekin oli tulossa, niin Mikkonen päätti jatkaa uraansa. Liekki syttyi pallontappajan sisällä vielä pelata Mestaruusliigaa. Akaa on vahvistunut myös yleispelaajaosastolla. Ville Heiskanen ja Enderwin ”Eetu” Herrera ovat kokeneita pallotaitureita, joiden kanssa ankat joutuvat olemaan varuillaan. Akaa Volley on rajusti puolustava joukkue. Myös vastaanotto on joukkueen vahvuuksia. Libero Voitto Köykkä nostaa välillä eräkohtaisesti palloja peliin jopa sataprosenttisilla tehoilla. Hikinen iltapuhde on torstaina Toijalassa tiedossa.

Ärjymmän ilmeen logoonsa ottanut Ducks on mielenkiintoinen porukka. Päävalmentaja Ismo Tuominen tietää seurajohdon tavoitteet kaudelle. Hän etenee ankkojen kanssa matalalla profiililla, joka kummelimaisesti on voittajan tie. Toijalassa joukkue lähtee varmasti peliin kovalla syötöllä ja hyökkäyksellä. Tästä näkyi jo merkkejä viime lauantaina Vieremän koitoksessa. Joukkue on oivallinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Hyvä henki on asettumassa joukkueen tekemiseen myös tällä kaudella. Brassiankat Thiago Maciel ja Leo Jack tuovat myös uutta sykettä ja asennetta. Joukkueen kova tavoite sijoittua sarjassa neljän parhaan joukkoon motivoi brasilialaisia taitureita. Ankkaikoni Toni Kankaanpää ja energisyyttä puhkuva Pasi Hyvärinen ja Atte Kyrölä tuovat voittavaa asennetta tekemiseen. Passari Akseli Lankinen löytää varmasti ottelu ottelulta kuumat ratkaisijapelaajat. Akseli sai tekemiseensä paljon lisää itseluottamusta maajoukkueemme passarina kesällä Kultaisessa Euroopan liigassa. Ankat tekevät Toijalassa kaikkensa, että pisteet matkaisivat bussin mukana Vantaalle.

Akaan kohtaamisen jälkeen onkin vuorossa kauden ensimmäinen kotiottelu. Sunnuntaina 14.10. klo 17.00 vastaan asettuu liigan kestomenestyjä Hurrikaani. Ottelu on ankoille hyvä tasomittari. Vastustaja tulee Suomen huipulta.

Vantaa Ducks
Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Uncategorized.