Hurrikaanin hakkurihirmut Kutinlahti ja Oivanen riehuivat Lumossa

1 – 3 (18 – 25, 21 – 25, 25 – 18, 22 – 25)

Lentopalloilun Mestaruusliigan alkuun on kymmenen päivää. Keskiviikkona 13.9. Vantaan Korson Lumo-hallissa harjoittelivat Vantaa Ducks ja Hurrikaani Loimaalta. Vantaa Ducksin avauskuusikossa pelasivat Magyar, Nurminen, Szabó, Vallin, Kattelus ja Miro Määttänen. Liberoina vuorottelivat Ovaska ja Kyrölä. Kolmannessa erässä Katteluksen korvasi Atte Kyrölä ja viimeisessä erässä Szabón Atte Rissanen. Hakkurin paikalle Vallinin tilalle tuli kolmannessa erässä Karl ”Kalle” Külaots. Toni Kankaanpää oli edelleen sivussa pelaavasta kokoonpanosta. Hurrikaani voitti ottelun erin 1 – 3. 

Hurrikaanin parhaimmistoa nelieräisessä mittelössä olivat ehdottomasti hakkurin paikalla viihtyneet Kutinlahti ja Matti Oivanen. Antti Ropponen ei ollut tänään pelaavassa kokoonpanossa. Jesse Mäntylä oli jälleen tutun varma liberon tontilla. Uusi keskitorjuja Shestak haki vielä kuvioita passari Daniel Fordin kanssa. Matti Oivanen pelasi hakkurina neljännen erän. Niin on keskitorjujan hermostoon iskostunut syöttövuoron jälkeen penkille meno, että Mattikin yritti hakkurin paikalta lähteä vaihtoon. Karri Kutinlahti oli todella pirteä yllätys hakkurin paikalla. Karri pelasti tontilla lähes virheettömän pelin. 

Vantaa Ducksilta kaksi ensimmäistä erää oli vielä hakemista. Tehtiin paljon helppoja virheitä ja peli oli varovaista. Kolmanteen erään Atte Kyrölä toi ryhtiä vastaanottoon ja kenttäpuolustukseen. Samalla kentälle tullut Karl Külaots sai pelinsä kulkemaan. Määttäsen Miro paransi koko ajan pelin edetessä ja keskipelaajista Lassi Nurminen oli vireessä.  Kyrölän pelissä oli energiaa, josta Ducks saa varmasti nauttia kauden edetessä. Tosipelit alkavat 23.9. jolloin ankkaparvi syyslentää Sastamalaan. Kauden avausvastustaja on viime kauden mestari VaLePa, joten ankat joutuvat heti todelliseen testiin. Seuraavana päivänä sunnuntaina 24.9. klo 17.00 Lumoon saapuu tänään harjoitusvastustajana ollut Hurrikaani. Tämän päivän kolmas erä antoi viitteitä, että Loimaan ylpeys on lyötävissä. Hurrikaanilla miehistö on vaihtunut aika rajusti ja uuden kapellimestarin Daniel Fordin peli ei vielä luonnollisesti ole loksahtanut kohdalleen.

Ennen harjoitusottelua vietettiin pääkaupunkiseudun lentopalloseurojen Power Cupin talkoolaisten kiitostilaisuutta. Tilaisuudessa Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja kiitti paikalle tulleita talkoolaisia merkittävästä panoksesta, jolla Vantaalla pidetty Power Cup onnistui yli odotusten. Koskenoja totesi, että 780 talkoolaisen voimin tehtiin yhteensä 14 700 talkootuntia. Talkoolaiset korostivat myös, että pääkaupunkiseudun lentopalloseurojen yhteistyö on Power Cupin jälkeen huomattavasti helpompaa ja luontevampaa. Tilaisuuden jälkeen talkoolaiset siirtyivät Lumon lauteille katsomaan harjoitusottelua.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

 

Posted in Uncategorized, Vantaa Ducks.