Ankat voitonhimoisina Lakkapään kimppuun

Ankat voitonhimoisina Lakkapään kimppuun

 

Lentopalloilun Mestaruusliigassa voitoitta oleva Vantaa Ducks kohtaa sarjan kahdeksantena olevan Team Lakkapään Vantaan Korson Lumo-hallissa lauantaina 27.10. klo 17.00 alkavassa. Ankoille ottelu on tuiki tärkeä. Voitonhimoisina peliin lähtevä ankkalauma on viime otteluissa saanut kehitettyä peliään, mutta kuten päävalmentaja Ismo ”Iska” Tuominen usein toteaa: ”Kirsikka puuttuu kakun päältä”. Kotiottelu antaa mahdollisuuden saada omista faneista tukea, joka antaa varmasti lisäpontta Ducksin pelaajille kauden ensimmäisen liigavoiton metsästykseen.

Team Lakkapää on pelannut jo kahdeksan ottelua, kun Ducks on vasta ehtinyt pelaamaan viisi ottelua, joista kolme vieraissa. Lakkapää voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen Rovaniemellä, joten Ducksilla on nyt tuoreeltaan revanssin paikka. Lakkapää hävisi tiistaina Iisalmessa selkein eräpistein mestarisuosikki Savo Volleylle. Tappio on varmasti sisuunnuttanut Napapiirin sankarit, joten lauantaina voi olla edessä molemmille joukkueille hikinen iltapuhde. Joukkueet ovat vastakkain myös Suomen Cupin puolivälieräottelussa, joka pelataan ankkojen kotikentällä ilmeisesti joulukuun alkupuolella.

Team Lakkapää passarikaksikko on Jani Sippola ja Joel Juurinen. Jani on maajoukkueesta tuttu, kuten Ducksin passari Akseli ”Aksu” Lankinenkin. Lakkapäältä on edelleen sivussa yleispelaaja Janne Marttila. Yleispelaajina ovat vaihdelleet Peetu Mäkinen, Niko-Matti Koskela ja Matias Korhonen. Hakkurina on Jayson McCarthy. Keskipelaajaosastolla on kauden alussa tehokkaimpana esiintynyt korsolaisillekin tuttu Tuomas Hautala. Liberona pelaa Jeremy Davies, joka Iisalmessa näytti taitavan jalkapelastuksen. Lakkapään peli kahdesta voitosta huolimatta ailahtelee pelin sisällä, joten mitenkään altavastaajana ei Vantaa Ducks otteluun lähde.

Vantaa Ducks ei kauden alkupeleissä ole vielä saanut vakiinnutettua pelaavaa kuusikkoaan.  Etta-pelissä sunnuntaina yleispelaajina ottelun loppuerät pelasivat Juho Kaunisto ja ankkaikoni Toni Kankaanpää. Thiago Maciel hakkurina on väläytellyt brasilialaisia hevosenpotkujaan, mutta kokenut pajavasara parantaa varmasti kauden edetessä. Külaotsin Kallekin pelasi pirteästi Oulun pelissä. ”Pienin askelin mennään eteenpäin” totesi päävalmentaja Ismo Tuominen Etta-tappion jälkeen. Saa nähdä millaisen loikan ankat ottavat lauantaina. Liberolegenda Pasi Hyvärinen puolestaan totesi Lakkapää-tappion jälkeen Rovaniemellä, että ”joukkueessa on hyvä tunnelma. Voitto tulee vielä kyllä”. Mielenkiintoinen lauantai-iltapuhde on edessä. Lumon lauteille voi ostaa ennakkolippuja osoitteesta: http://www.lippuautomaatti.fi/lp001.asp?c=ducks .

Lakkapään kohtaamisen jälkeen on uuden revanssin paikka edessä. Lokakuun viimeisenä päivänä vieraaksi tulee Savo Volley, jonka mestaruusjuna saatiin parin tappion jälkeen jälleen raiteille. Päävalmentaja Jukka ”Jere” Tuovinen tunnetaan voitonnälkäisenä käskijä. Keskiviikkona 31.10. klo 18.30 alkavassa ottelussa Lumon tanner tömisee, kun ankat yrittävät pysäyttää savolaisen Lentävän kalakukon.

Vantaa Ducks

Tiedotus/Pekka Krook

Posted in Uncategorized, Vantaa Ducks.