Painijaosto

Paini

Painijaoston toiminta ja harjoitusajat

Mitä?
Painijaoston toimii järjestäen: harjoituksia, kilpailuja, varainhankintaa toimintaansa varten ja yhteisiä tilaisuuksia jäsenille.
Painijaos järjestäytyy vapaasti jaoston vetäjän organisoimana.
Miksi?
Liikkuminen on fyysistä, sosiaalista ja henkistä kehittymistä. Tähän yhdistämällä paikallisen yhteistoiminnan, niin saamme Korson Veto Ry.n painijaoston toiminnan tavoitteen: Korson Veto Ry.n painijaosto järjestää kamppailu-urheilua kaiken ikäisille ihmisille. Tavoitteena on tehdä paikallista liikuntaa kasvattavasti ja onnistumisen iloa tuottaen. Toiminnan tavoitteena on tuottaa terveitä aikuisia liikkujia.
Painijaos haluaa vaikuttaa painin kehittämiseen lajina, sekä nostaa seuran että lajin mainetta. Kaikella toiminnalla on yhteiskunnallisia vaikutuksia ja jokainen onnistuminen lisää yhteistä hyvinvointiamme. Yksilöiden kyvykkyyden lisääminen on avain menestykseen, niin joukkue- kuin yksilölajeissa ja sillä tavoitellaan positiivista kestävää vaikutusta ympäristöömme.
Miten?
Painijaosto toimii nimensä mukaisesti järjestäen painille tyypillistä kamppailu-urheilua ja harjoittelua. Harjoittelun nimissä painijaos voi tehdä mitä tahansa painiurheilua tai sitä edistävää toimintaa edellyttäen että se edistää kasvatuksellista tavoitettaan. Tästä esimerkkinä esimerkiksi oheisharjoitteluna kesäkaudella "höntsäfudis" ja jokaisen junnu-harjoituksen yhteydessä toteutettu leikinomainen liikunnallinen harjoittelu.Painijaosto pyrkii tavoitteisiinsa toimimalla vuorovaikutukseen muiden jaosten, ympäröivän yhteisön ja minkä tahansa hyväksi katsotun tahon kanssa edistäessään tavoitteensa saavuttamista edellyttäen omien arvojensa säilyttämisen. Pääasiallisesti painijaos toimii paikallisesti, mutta voi järjestää toimintaansa missä tahansa edistääkseen tavoitteitansa.
Painin aloittaminen:
Paini on turvallinen ja edullinen harrastus. Painin aloituskustannukset ovat maltilliset: jäsenmaksu, lisenssi ja harrastemaksu noin 60-120 euroa/vuosi ja varusteet (tossut) 20-70 euroa. Tärkein edellytys painin aloittamiseen oma halu liikkua ja toimia yhdessä muiden kanssa.
Kauden 2019 harjoitusajat Lumon painisalissa (alkaen 21.8.2019)
KE klo 17.30-19.00   Painikoulu (Tuomas)
PE klo  19.00-20.30 Kuntopaini (Tuomas)
LA klo  10.00-11.00 Nassikkapaini (Tuomas)
LA klo  11.00-12.30 Painikoulu (Tuomas)
Tarkemmat muutokset ja aikatulut MyClub-jäsentietojärjestelmässä!
Korson Veto ry:n vuosikokous pidetään Ruusupaviljongin salissa, Kisatie 21 tiistaina 20.8.2018 klo 18.00 alkaen.
 Yhteydet: Tuomas Kilpiniemi, 0407388369, vedonpainijaos@gmail.com, Yhteydenotot tekstiviestitse/pikaviestimellä tai puhelimitse.