Painijaosto

Paini

Painijaoston toiminta ja harjoitusajat

Mitä?
Painijaoston toimii järjestäen: harjoituksia, kilpailuja, varainhankintaa toimintaansa varten ja yhteisiä tilaisuuksia jäsenille.
Painijaos järjestäytyy vapaasti jaoston vetäjän organisoimana.
Miksi?
Liikkuminen on fyysistä, sosiaalista ja henkistä kehittymistä. Tähän yhdistämällä paikallisen yhteistoiminnan, niin saamme Korson Veto Ry.n painijaoston toiminnan tavoitteen: Korson Veto Ry.n painijaosto järjestää kamppailu-urheilua kaiken ikäisille ihmisille. Tavoitteena on tehdä paikallista liikuntaa kasvattavasti ja onnistumisen iloa tuottaen. Toiminnan tavoitteena on tuottaa terveitä aikuisia liikkujia.
Painijaos haluaa vaikuttaa painin kehittämiseen lajina, sekä nostaa seuran että lajin mainetta. Kaikella toiminnalla on yhteiskunnallisia vaikutuksia ja jokainen onnistuminen lisää yhteistä hyvinvointiamme. Yksilöiden kyvykkyyden lisääminen on avain menestykseen, niin joukkue- kuin yksilölajeissa ja sillä tavoitellaan positiivista kestävää vaikutusta ympäristöömme.
Miten?
Painijaosto toimii nimensä mukaisesti järjestäen painille tyypillistä kamppailu-urheilua ja harjoittelua. Harjoittelun nimissä painijaos voi tehdä mitä tahansa painiurheilua tai sitä edistävää toimintaa edellyttäen että se edistää kasvatuksellista tavoitettaan. Tästä esimerkkinä esimerkiksi oheisharjoitteluna kesäkaudella "höntsäfudis" ja jokaisen junnu-harjoituksen yhteydessä toteutettu leikinomainen liikunnallinen harjoittelu.Painijaosto pyrkii tavoitteisiinsa toimimalla vuorovaikutukseen muiden jaosten, ympäröivän yhteisön ja minkä tahansa hyväksi katsotun tahon kanssa edistäessään tavoitteensa saavuttamista edellyttäen omien arvojensa säilyttämisen. Pääasiallisesti painijaos toimii paikallisesti, mutta voi järjestää toimintaansa missä tahansa edistääkseen tavoitteitansa.
Painin aloittaminen:
Paini on turvallinen ja edullinen harrastus. Painin aloituskustannukset ovat maltilliset: jäsenmaksu sekä lisenssi 60-90 euro/vuosi ja varusteet (tossut) 20-70 euroa. Tärkein asia ennen harjoituksia on oma halu liikkua ja toimia yhdessä muiden kanssa.
Painiharrastuksen aloittamisesta Korson Vedon painijaoksessa kiinnostuneille suosittelen tulemaan lajiesittelyiltaan ensi tiistaina klo 17-19
Kauden  2018 harjoitusajat Lumon painisalissa:
KE klo 17.30-19.00   Painikoulu (Tuomas) Ekat harkat 22.8
PE klo  19.00-20.30 Kuntopaini (Tuomas) Kuntopainiryhmässä on tilaa yhä oman kuntonsa kohottamisesta kiinnostuneille aikuisille harrastajille. - ota yhteys jaostonvetäjään! Ekat harkat 17.8
LA klo  10.00-11.00 Nassikkapaini (Tuomas) Ekat harkat 18.8
LA klo  11.00-12.30 Painikoulu (Tuomas) Ekat harkat 18.8
Korson Veto ry:n vuosikokous pidetään Ruusupaviljongin salissa, Kisatie 21 tiistaina 21.8.2018 klo 18.00 alkaen.
 Yhteydet: Tuomas Kilpiniemi, tuomas.kilpiniemi (at) pp.inet.fi 0407388369

Painijaosto somessa